Esnaf Teşkilatından Vali Baruş'a hoşgeldiniz ziyareti

ISPARTA 28.05.2022 - 15:51, Güncelleme: 28.05.2022 - 15:51
 

Esnaf Teşkilatından Vali Baruş'a hoşgeldiniz ziyareti

Esnaf Teşkilatından Vali Baruş'a hoşgeldiniz ziyareti
Isparta Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ahmet Tural, beraberinde oda başkanlarıyla birlikte, Isparta’nın yeni Valisi Aydın Baruş'u ziyaret etti.   12 Mayıs 2022 tarihinde Resmi Gazete’de yayınlanan Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Isparta’daki görevine başlayan Vali Aydın Baruş'a Esnaf Odaları Birliği Başkanı Ahmet Tural ve oda başkanlarınca ziyaret gerçekleştirildi. Birlik Başkanı  Ahmet Tural, ziyarette Birlik ve odalarla esnafa yönelik çalışmalar hakkında bilgi verdi. Başkan Tural, Vali Baruş'a vereceği hizmetlerde başarılar diledi. Birlik Başkanı Tural ve oda başkanlarına  nazik ziyaretleri için teşekkür eden Vali Baruş da  güller ve göller diyarı Isparta’ya tüm paydaşlarla birlikte hizmet etmekten büyük mutluluk duyacağını ifade etti. Ziyarette Başkan Tural, Vali Baruş'a Türk Bayrağı rozeti armağan ederken, ziyaret  iyi dilek temennileriyle son buldu
Esnaf Teşkilatından Vali Baruş'a hoşgeldiniz ziyareti

Isparta Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ahmet Tural, beraberinde oda başkanlarıyla birlikte, Isparta’nın yeni Valisi Aydın Baruş'u ziyaret etti.

 

12 Mayıs 2022 tarihinde Resmi Gazete’de yayınlanan Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Isparta’daki görevine başlayan Vali Aydın Baruş'a Esnaf Odaları Birliği Başkanı Ahmet Tural ve oda başkanlarınca ziyaret gerçekleştirildi. Birlik Başkanı  Ahmet Tural, ziyarette Birlik ve odalarla esnafa yönelik çalışmalar hakkında bilgi verdi. Başkan Tural, Vali Baruş'a vereceği hizmetlerde başarılar diledi. Birlik Başkanı Tural ve oda başkanlarına  nazik ziyaretleri için teşekkür eden Vali Baruş da  güller ve göller diyarı Isparta’ya tüm paydaşlarla birlikte hizmet etmekten büyük mutluluk duyacağını ifade etti. Ziyarette Başkan Tural, Vali Baruş'a Türk Bayrağı rozeti armağan ederken, ziyaret  iyi dilek temennileriyle son buldu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.