Fırtınada uçan tabela yoldan geçen çocuğun üzerine düştü

ISPARTA 27.01.2023 - 13:02, Güncelleme: 27.01.2023 - 13:02
 

Fırtınada uçan tabela yoldan geçen çocuğun üzerine düştü

Fırtınada uçan tabela yoldan geçen çocuğun üzerine düştü
Isparta'da şiddetli lodos nedeniyle Kaymakkapı Meydanı'nda yürüyen bir çocuğun üzerine tabela düştü. Isparta'da şiddetli lodos ve fırtına etkisini artırıyor. Kaymakkapı Meydanı'nda bulunan Belediye İş Hanı binasında asılı bir reklam tabelası yürüyen bir çocuğun üzerine düştü. Çocuk yaralanırken, olay yerine 112 Acil Servis ekipleri gönderildi. Yaralı çocuğa olay yerinde ilk müdahalesi yapıldı. Ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. 
Fırtınada uçan tabela yoldan geçen çocuğun üzerine düştü

Isparta'da şiddetli lodos nedeniyle Kaymakkapı Meydanı'nda yürüyen bir çocuğun üzerine tabela düştü.

Isparta'da şiddetli lodos ve fırtına etkisini artırıyor. Kaymakkapı Meydanı'nda bulunan Belediye İş Hanı binasında asılı bir reklam tabelası yürüyen bir çocuğun üzerine düştü. Çocuk yaralanırken, olay yerine 112 Acil Servis ekipleri gönderildi. Yaralı çocuğa olay yerinde ilk müdahalesi yapıldı. Ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.