Fransa'da yaşadığı evinde ölü bulundu.

VEFAT 26.09.2022 - 17:26, Güncelleme: 26.09.2022 - 17:26
 

Fransa'da yaşadığı evinde ölü bulundu.

Fransa'da yaşadığı evinde ölü bulundu
Şarkikaraağaç ilçesi Çarıksaraylar kasabası Börükler Mahallesi nüfusuna kayıtlı 46 yaşındaki Keziban Dirican, Fransa'da yaşadığı evinde ölü bulundu. Uzun yıllardır Fransa’da gurbetçi olarak yaşayan Keziban Dirican, evinde ölü bulundu. Dirican’ın cenazesi yurtdışında olan kardeşleri tarafından Türkiye’ye getirilecek. Perşembe günü memleketi Çarıksaraylar’da son yolculuğuna uğurlanacak.
Fransa'da yaşadığı evinde ölü bulundu

Şarkikaraağaç ilçesi Çarıksaraylar kasabası Börükler Mahallesi nüfusuna kayıtlı 46 yaşındaki Keziban Dirican, Fransa'da yaşadığı evinde ölü bulundu.

Uzun yıllardır Fransa’da gurbetçi olarak yaşayan Keziban Dirican, evinde ölü bulundu. Dirican’ın cenazesi yurtdışında olan kardeşleri tarafından Türkiye’ye getirilecek. Perşembe günü memleketi Çarıksaraylar’da son yolculuğuna uğurlanacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.