Galip Küçükyaman Trafik Kazasında Hayatını Kaybetti

ISPARTA 27.08.2022 - 00:39, Güncelleme: 27.08.2022 - 00:39
 

Galip Küçükyaman Trafik Kazasında Hayatını Kaybetti

Galip Küçükyaman Trafik Kazasında Hayatını Kaybetti
Isparta’nın Sütçüler İlçesinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybetti. 1 kişi de ağır yaralandı.  Kaza akşam saatlerinde meydana geldi. Sürücüsü henüz öğrenilemeyen otomobil uçuruma yuvarlandı. Kazada araçta bulunan iş insanı ve Yeşilyurt Köyü Muhtarı Galip Küçükyaman ile Mehmet Özdemir hayatını kaybetti. Ramazan Ulusoy ise ağır yaralandı. GALİP KÜÇÜKYAMANIN CENAZE PROGRAMI BELLİ OLDU Elim bir trafik kazasında hayatını kaybeden GALİP KÜÇÜKYAMAN'ın cenazesi yarın ikindi namazına müteakip Isparta Sütçüler Yeşilyurt köyü mezarlığına defnedilecektir
Galip Küçükyaman Trafik Kazasında Hayatını Kaybetti

Isparta’nın Sütçüler İlçesinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybetti. 1 kişi de ağır yaralandı.  Kaza akşam saatlerinde meydana geldi. Sürücüsü henüz öğrenilemeyen otomobil uçuruma yuvarlandı.

Kazada araçta bulunan iş insanı ve Yeşilyurt Köyü Muhtarı Galip Küçükyaman ile Mehmet Özdemir hayatını kaybetti. Ramazan Ulusoy ise ağır yaralandı.

GALİP KÜÇÜKYAMANIN CENAZE PROGRAMI BELLİ OLDU

Elim bir trafik kazasında hayatını kaybeden GALİP KÜÇÜKYAMAN'ın cenazesi yarın ikindi namazına müteakip Isparta Sütçüler Yeşilyurt köyü mezarlığına defnedilecektir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.