Gazetecilerden Ahde Vefa Örneği

ISPARTA 11.01.2022 - 11:44, Güncelleme: 11.01.2022 - 11:44
 

Gazetecilerden Ahde Vefa Örneği

Gazetecilerden Ahde Vefa Örneği
Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mustafa Baş ve Yönetim Kurulu Üyeleri Selçuk Öçal, Tuna Ünal ve Tayfun Yılmaz, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nde yaklaşık 60 yıldır gazetecilik yapan ve Isparta halkının ‘İki Gözüm Hilmi’ olarak bildiği duayen gazeteci Hilmi Özdemir'i ve yaklaşık 50 yıldır gazetecilik mesleğimizde emeği olan duayen gazeteci Hasan Özbek'i evinde ziyaret etti. Başkan Baş ziyarete ilişkin açıklamasında; "10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününde meslektaşlarımızla beraber evlerinde ziyaret ederek pasta kestik. Tüm  meslektaşlarımıza sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum" dedi.
Gazetecilerden Ahde Vefa Örneği

Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mustafa Baş ve Yönetim Kurulu Üyeleri Selçuk Öçal, Tuna Ünal ve Tayfun Yılmaz, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nde yaklaşık 60 yıldır gazetecilik yapan ve Isparta halkının ‘İki Gözüm Hilmi’ olarak bildiği duayen gazeteci Hilmi Özdemir'i ve yaklaşık 50 yıldır gazetecilik mesleğimizde emeği olan duayen gazeteci Hasan Özbek'i evinde ziyaret etti.

Başkan Baş ziyarete ilişkin açıklamasında; "10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününde meslektaşlarımızla beraber evlerinde ziyaret ederek pasta kestik. Tüm  meslektaşlarımıza sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.