Hafriyat altına sıkışan kedi kalp masajı uygulanarak hayata döndürüldü

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.12.2023 - 14:30, Güncelleme: 01.12.2023 - 14:00
 

Hafriyat altına sıkışan kedi kalp masajı uygulanarak hayata döndürüldü

Hafriyat altına sıkışan kedi kalp masajı uygulanarak hayata döndürüldü
Antalya Büyükşehir Belediyesi 25-26 Kasım tarihlerinde yaşanan şiddetli fırtına sonrasında zarar gören Kaleçi Yat Limanı’nda onarım çalışması yapıyor. Büyükşehir ekipleri Yat Limanı’nda öncelikli olarak can güvenliğini sağlamak için emniyet şeridi çitlerini ve teknelerin iskeledeki bağlama noktalarını onarıyor. Çalışmalar sırasında hafriyat altına sıkışan bir kedi de büyükşehir ekipleri tarafından kurtarıldı.Antalya’da geçtiğimiz hafta sonu yaşanan şiddetli yağış ve fırtına Kaleiçi Yat Limanı’nda bulunan teknelere büyük oranda zarar vermiş, alanda da hasarlar oluşmuştu. Büyükşehir Belediyesi ekipleri Kaleçi Yat Limanı’nda fırtınanın hemen ardından batan tekneleri çıkarıp temizlik çalışması yapmıştı. Ekipler şimdi de Kaleiçi Yat Limanı’nda hasar gören bölgelerde onarım çalışmasına başladı.Hasarlar gideriliyorAntalya Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı’na bağlı Su Ürünleri Şube Müdürlüğü ekipleri, fırtınanın neden olduğu hasarları gidermek ve limanı tekrar denizcilere hazır hale getirmek amacıyla yoğun çaba harcıyor. Çalışma kapsamında, fırtına nedeniyle zarar gören teknelerin iskeledeki bağlama noktaları onarılıyor. Ekipler aynı zamanda emniyet şeridi çitleri ve altyapıdaki hasarları giderirken, parke çalışması da yapıyor.Kurtarılan kedi hayata döndüÖte yandan ekipler, onarım çalışmaları sırasında, hafriyat altında kalmış bir kediyi de sağ salim kurtardı. Büyükşehir Belediyesi personeli, hafriyat altına sıkışan kediyi çıkardıktan sonra kalp masajı uygulayarak tekrar hayata döndürdü. Kedinin sağlık kontrolü tamamlandıktan sonra hayvan barınağına teslim edileceği bildirildi.
Hafriyat altına sıkışan kedi kalp masajı uygulanarak hayata döndürüldü
Antalya Büyükşehir Belediyesi 25-26 Kasım tarihlerinde yaşanan şiddetli fırtına sonrasında zarar gören Kaleçi Yat Limanı’nda onarım çalışması yapıyor. Büyükşehir ekipleri Yat Limanı’nda öncelikli olarak can güvenliğini sağlamak için emniyet şeridi çitlerini ve teknelerin iskeledeki bağlama noktalarını onarıyor. Çalışmalar sırasında hafriyat altına sıkışan bir kedi de büyükşehir ekipleri tarafından kurtarıldı.
Antalya’da geçtiğimiz hafta sonu yaşanan şiddetli yağış ve fırtına Kaleiçi Yat Limanı’nda bulunan teknelere büyük oranda zarar vermiş, alanda da hasarlar oluşmuştu. Büyükşehir Belediyesi ekipleri Kaleçi Yat Limanı’nda fırtınanın hemen ardından batan tekneleri çıkarıp temizlik çalışması yapmıştı. Ekipler şimdi de Kaleiçi Yat Limanı’nda hasar gören bölgelerde onarım çalışmasına başladı.

Hasarlar gideriliyor
Antalya Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı’na bağlı Su Ürünleri Şube Müdürlüğü ekipleri, fırtınanın neden olduğu hasarları gidermek ve limanı tekrar denizcilere hazır hale getirmek amacıyla yoğun çaba harcıyor. Çalışma kapsamında, fırtına nedeniyle zarar gören teknelerin iskeledeki bağlama noktaları onarılıyor. Ekipler aynı zamanda emniyet şeridi çitleri ve altyapıdaki hasarları giderirken, parke çalışması da yapıyor.

Kurtarılan kedi hayata döndü
Öte yandan ekipler, onarım çalışmaları sırasında, hafriyat altında kalmış bir kediyi de sağ salim kurtardı. Büyükşehir Belediyesi personeli, hafriyat altına sıkışan kediyi çıkardıktan sonra kalp masajı uygulayarak tekrar hayata döndürdü. Kedinin sağlık kontrolü tamamlandıktan sonra hayvan barınağına teslim edileceği bildirildi.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.