Halife Sultan Mahallesi Meydanlığı ve oyun parkı yenilendi

YAŞAM 25.11.2023 - 13:28, Güncelleme: 25.11.2023 - 13:28
 

Halife Sultan Mahallesi Meydanlığı ve oyun parkı yenilendi

Isparta Belediyesi tarafından Halife Sultan Mahallesi Meydanlığında yeniden düzenleme çalışmaları gerçekleştiriliyor. Çalışmalarda meydanın taban döşemeleri değiştirilirken, çocuk oyun parkı yenilendi, çok amaçlı sahada tadilat çalışması yapıldı.
Isparta Belediyesi, şehir merkezi ve mahalleleri güzelleştirme çalışmalarını sürdürüyor. Bugüne kadar birçok meydanda yenileme çalışmaları gerçekleştiren Isparta Belediyesi, Halife Sultan Mahallesi’nde Şehit J. Astb. Çvş. Yaşar Çelik Sosyal Tesislerinin önünde bulunan yaklaşık 7 bin metrekare alanda yenileme çalışmaları yapıyor. Bu kapsamda deformeye uğrayan taban döşemeleri sökülürken, belediyenin kendi üretimi olan renkli begonit ve renkli taşlar döşendi. Ayrıca meydanda bulunan ve eskiyen çocuk oyun parkı da yenilendi. Bu sayede çocuklar yeni oyun parkında doyasıya eğlenebiliyorlar. Meydanda bulunan çok amaçlı sahanın tel örgüleri de zarar görmüştü. Isparta Belediyesi ekipleri tarafından sahanın tel örgüleri de yenilendi. Halife Sultan Mahallesi Muhtarı Ümit İşlek, meydanın yenilenmesi konusunda Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e talepte bulunduklarını ve taleplerinin anında yerine getirildiğini söyledi. Meydanın 7 bin metrekare alana sahip olduğunu dile getiren Muhtar İşlek, “Bu alanda begonit taş çalışması oldu. Sahamızın tadilatları yapılıyor.  Çocuk oyun parkımız eskiydi, küçük çocuklarımız oynayamıyordu. Parkımız yenilendi, çok güzel oldu. Ayrıca mahallemizde asfalt çalışması oldu. Bunların yanında sağlık ocağımızın yer teminini başkanımız yaptı. En kısa zamanda sağlık ocağımız yapılacak. Belediye Başkanımız Sayın Şükrü Başdeğirmen’e mahallemize vermiş olduğu hizmetlerden dolayı şahsım ve mahallem adına teşekkür ederim.  Belediye başkanımızdan Allah razı olsun, bir dediğimizi iki etmiyor. Bir telefon kadar yakın. Bize tüm desteklerini sunuyor, teşekkür ederiz” ifadelerinde bulundu. Yenilenen çocuk oyun parkında eğlenen çocuklar da oyun parklarının yenilenmesinden dolayı Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e teşekkür ettiler. Çocuklar, “Yeni oyun parkımız çok güzel oldu, güzel eğleniyoruz. Önceki parkımız kötüydü, çocuklar olarak oynayamıyorduk. Şimdi çok iyi oldu” dediler. Mahalle sakinlerinden Metin Yanık, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in hizmetlerinden memnun olduklarını dile getirdi.  Yanık, “Parkımız daha önce rahmetli Hasan Balaman döneminde yapılmıştı. Şimdi yenileniyor, güzel oldu. Başkanımız mahallemize bir hizmet kazandırdı, teşekkür ederiz” dedi. Mahalle esnaflarından Selahattin Akyol ise mahallelerine geçmiş dönemde hizmet gelmediğini belirterek, “Başkanımız sayesinde meydan yenileniyor, oyun parkı yenilendi. Sağlık ocağı yapılacak. Başkanımız yapıyor. Allah razı olsun, yapılan hizmetlerden memnunuz. Rahmetli Hasan Balaman döneminden bu yana gelmeyen hizmet şimdi geldi” şeklinde konuştu. Emekli öğretmen olduğunu belirten Mehmet Baral, mahallelerine güzel hizmetler yapıldığını, bu hizmetlerden çok memnun olduklarını söyledi.
Isparta Belediyesi tarafından Halife Sultan Mahallesi Meydanlığında yeniden düzenleme çalışmaları gerçekleştiriliyor. Çalışmalarda meydanın taban döşemeleri değiştirilirken, çocuk oyun parkı yenilendi, çok amaçlı sahada tadilat çalışması yapıldı.

Isparta Belediyesi, şehir merkezi ve mahalleleri güzelleştirme çalışmalarını sürdürüyor. Bugüne kadar birçok meydanda yenileme çalışmaları gerçekleştiren Isparta Belediyesi, Halife Sultan Mahallesi’nde Şehit J. Astb. Çvş. Yaşar Çelik Sosyal Tesislerinin önünde bulunan yaklaşık 7 bin metrekare alanda yenileme çalışmaları yapıyor. Bu kapsamda deformeye uğrayan taban döşemeleri sökülürken, belediyenin kendi üretimi olan renkli begonit ve renkli taşlar döşendi. Ayrıca meydanda bulunan ve eskiyen çocuk oyun parkı da yenilendi. Bu sayede çocuklar yeni oyun parkında doyasıya eğlenebiliyorlar. Meydanda bulunan çok amaçlı sahanın tel örgüleri de zarar görmüştü. Isparta Belediyesi ekipleri tarafından sahanın tel örgüleri de yenilendi.

Halife Sultan Mahallesi Muhtarı Ümit İşlek, meydanın yenilenmesi konusunda Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e talepte bulunduklarını ve taleplerinin anında yerine getirildiğini söyledi. Meydanın 7 bin metrekare alana sahip olduğunu dile getiren Muhtar İşlek, “Bu alanda begonit taş çalışması oldu. Sahamızın tadilatları yapılıyor.  Çocuk oyun parkımız eskiydi, küçük çocuklarımız oynayamıyordu. Parkımız yenilendi, çok güzel oldu. Ayrıca mahallemizde asfalt çalışması oldu. Bunların yanında sağlık ocağımızın yer teminini başkanımız yaptı. En kısa zamanda sağlık ocağımız yapılacak. Belediye Başkanımız Sayın Şükrü Başdeğirmen’e mahallemize vermiş olduğu hizmetlerden dolayı şahsım ve mahallem adına teşekkür ederim.  Belediye başkanımızdan Allah razı olsun, bir dediğimizi iki etmiyor. Bir telefon kadar yakın. Bize tüm desteklerini sunuyor, teşekkür ederiz” ifadelerinde bulundu.

Yenilenen çocuk oyun parkında eğlenen çocuklar da oyun parklarının yenilenmesinden dolayı Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e teşekkür ettiler. Çocuklar, “Yeni oyun parkımız çok güzel oldu, güzel eğleniyoruz. Önceki parkımız kötüydü, çocuklar olarak oynayamıyorduk. Şimdi çok iyi oldu” dediler.

Mahalle sakinlerinden Metin Yanık, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in hizmetlerinden memnun olduklarını dile getirdi.  Yanık, “Parkımız daha önce rahmetli Hasan Balaman döneminde yapılmıştı. Şimdi yenileniyor, güzel oldu. Başkanımız mahallemize bir hizmet kazandırdı, teşekkür ederiz” dedi.

Mahalle esnaflarından Selahattin Akyol ise mahallelerine geçmiş dönemde hizmet gelmediğini belirterek, “Başkanımız sayesinde meydan yenileniyor, oyun parkı yenilendi. Sağlık ocağı yapılacak. Başkanımız yapıyor. Allah razı olsun, yapılan hizmetlerden memnunuz. Rahmetli Hasan Balaman döneminden bu yana gelmeyen hizmet şimdi geldi” şeklinde konuştu.

Emekli öğretmen olduğunu belirten Mehmet Baral, mahallelerine güzel hizmetler yapıldığını, bu hizmetlerden çok memnun olduklarını söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.