Isparta Sanayisinden Bahçe kapısı çalan hırsızlar tutuklandı

ISPARTA 26.07.2022 - 10:11, Güncelleme: 26.07.2022 - 10:11
 

Isparta Sanayisinden Bahçe kapısı çalan hırsızlar tutuklandı

Bahçe kapısı hırsızları tutuklandı
Isparta’da demir bahçe kapısı hırsızlığı olayının 2 şüphelisi tutuklandı. Olay geçen 19 Mayıs 2022 günü Isparta Merkez Sanayi Mahallesinde meydana geldi. 2 farklı adresten 4 demir bahçe kapısı çalınması sonrası ekipler harekete geçti. Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince 34 ayrı ikamet ve işyerine ait 136 saatlik güvenlik kamerası incelenirken, saha araştırmalarında,  şüphelilerin G.D, M.Ö ve F.S isimli oldukları tespit edildi. 19 Temmuz günü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince,  sabah saatlerinde 3 ayrı adrese eş zamanlı olarak yapılan operasyonlar sonucu 3 şüpheli şahıs yakalandı. 3 şüpheliden M.Ö ve F.S tutuklanarak cezaevine teslim edildi.  
Bahçe kapısı hırsızları tutuklandı

Isparta’da demir bahçe kapısı hırsızlığı olayının 2 şüphelisi tutuklandı.

Olay geçen 19 Mayıs 2022 günü Isparta Merkez Sanayi Mahallesinde meydana geldi. 2 farklı adresten 4 demir bahçe kapısı çalınması sonrası ekipler harekete geçti. Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince 34 ayrı ikamet ve işyerine ait 136 saatlik güvenlik kamerası incelenirken, saha araştırmalarında,  şüphelilerin G.D, M.Ö ve F.S isimli oldukları tespit edildi. 19 Temmuz günü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince,  sabah saatlerinde 3 ayrı adrese eş zamanlı olarak yapılan operasyonlar sonucu 3 şüpheli şahıs yakalandı. 3 şüpheliden M.Ö ve F.S tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.