ISPARTA'DA 11 FETÖ'CÜNÜN MAL VARLIKLARI DONDURULDU

ISPARTA 26.12.2021 - 13:49, Güncelleme: 26.12.2021 - 13:49
 

ISPARTA'DA 11 FETÖ'CÜNÜN MAL VARLIKLARI DONDURULDU

ISPARTA'DA 11 FETÖ'CÜNÜN MAL VARLIKLARI DONDURULDU
FETÖ, PKK/KCK gibi terör örgütleriyle iltisaklı 770 kişi ile bir vakfın mal varlıkları donduruldu. Son dakika haberi! Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY), PKK/KCK, dini istismar eden ve sol terör örgütleri üyesi toplam 770 kişinin mal varlıkları donduruldu. Hazine ve Maliye Bakanlığının konuya ilişkin kararı Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre, FETÖ/PDY, PKK/KCK, dini istismar eden terör örgütleri ile sol terör örgütü mensubunu toplam 770 kişinin Türkiye'de bulunan mal varlıkları donduruldu. İŞTE ISPARTA’DA MAL VARLIKLARI DONDURULAN FETÖCÜLERİN LİSTESİ Muammer Akkaş – Yalvaç Adem Kumcu – Gelendost Adem Özcan – Keçiborlu Ahmet Hüsrev Tonguç – Isparta Aydın Boşgelmez – Isparta Ersin Uzel – Isparta Hikmet Usta – Yalvaç Murat Tokay – Isparta Mehmet Toker - İncesu Nurullah Narin - İncesu Ömer Çalış  - Uluborlu
ISPARTA'DA 11 FETÖ'CÜNÜN MAL VARLIKLARI DONDURULDU

FETÖ, PKK/KCK gibi terör örgütleriyle iltisaklı 770 kişi ile bir vakfın mal varlıkları donduruldu.

Son dakika haberi! Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY), PKK/KCK, dini istismar eden ve sol terör örgütleri üyesi toplam 770 kişinin mal varlıkları donduruldu.

Hazine ve Maliye Bakanlığının konuya ilişkin kararı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Buna göre, FETÖ/PDY, PKK/KCK, dini istismar eden terör örgütleri ile sol terör örgütü mensubunu toplam 770 kişinin Türkiye'de bulunan mal varlıkları donduruldu.

İŞTE ISPARTA’DA MAL VARLIKLARI DONDURULAN FETÖCÜLERİN LİSTESİ

Muammer Akkaş – Yalvaç

Adem Kumcu – Gelendost

Adem Özcan – Keçiborlu

Ahmet Hüsrev Tonguç – Isparta

Aydın Boşgelmez – Isparta

Ersin Uzel – Isparta

Hikmet Usta – Yalvaç

Murat Tokay – Isparta

Mehmet Toker - İncesu

Nurullah Narin - İncesu

Ömer Çalış  - Uluborlu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.