Isparta'da Okul Kavgası Kanlı Bitti: Gözaltına Alınan Genç Tutuklandı!

ASAYİŞ 21.10.2023 - 11:25, Güncelleme: 21.10.2023 - 11:25
 

Isparta'da Okul Kavgası Kanlı Bitti: Gözaltına Alınan Genç Tutuklandı!

ISPARTA'da lise öğrencisi 2 kızın bıçaklanarak yaralandığı kavgada gözaltına alınan S.Ş. tutuklandı.
Lise 11. sınıfta okuyan erkek öğrenci S.Ş., WhatsApp grubunda sınıf arkadaşları Y.K. ve L.Ö. adlı kız öğrencilerle tartıştı. Büyüyen tartışmanın ardından S.Ş., Y.K. ve L.Ö. Perşembe günü saat 13.30 sıralarında İskender Mahallesi 2015 sokakta buluştu. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine S.Ş. yanında getirdiği bıçakla L.Ö. ve Y.K.'yi yaraladı. Olayı görenlerin ihbarı üzerine sağlık ve polis ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralı kız öğrenciler olay yerinde yapılan ilk müdahalelerinin ardından ambulansla Isparta Şehir Hastanesi'ne götürülerek tedaviye alındı. Y.K.'nin durumunun ağır olduğu öğrenildi.  TUTUKLANDI Polis olaydan sonra kaçan S.Ş.'yi kısa sürede yakalayıp, gözaltına aldı. S.Ş. ifadesinin ardından bugün adliyeye sevk edildi. Çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi  
ISPARTA'da lise öğrencisi 2 kızın bıçaklanarak yaralandığı kavgada gözaltına alınan S.Ş. tutuklandı.

Lise 11. sınıfta okuyan erkek öğrenci S.Ş., WhatsApp grubunda sınıf arkadaşları Y.K. ve L.Ö. adlı kız öğrencilerle tartıştı. Büyüyen tartışmanın ardından S.Ş., Y.K. ve L.Ö. Perşembe günü saat 13.30 sıralarında İskender Mahallesi 2015 sokakta buluştu. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine S.Ş. yanında getirdiği bıçakla L.Ö. ve Y.K.'yi yaraladı. Olayı görenlerin ihbarı üzerine sağlık ve polis ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralı kız öğrenciler olay yerinde yapılan ilk müdahalelerinin ardından ambulansla Isparta Şehir Hastanesi'ne götürülerek tedaviye alındı. Y.K.'nin durumunun ağır olduğu öğrenildi. 
TUTUKLANDI
Polis olaydan sonra kaçan S.Ş.'yi kısa sürede yakalayıp, gözaltına aldı. S.Ş. ifadesinin ardından bugün adliyeye sevk edildi. Çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.