Isparta’da uyuşturucu operasyonu

12.01.2023 - 10:58, Güncelleme: 12.01.2023 - 10:58
 

Isparta’da uyuşturucu operasyonu

Isparta’nın Senirkent ilçesinde uyuşturucu madde imal ve ticareti yapan 2 şahıs hakkında adli işlem başlatılırken olayla ilgili 1 şahıs tutuklandı.
Isparta İl Jandarma Komutanlığı tarafından uyuşturucu ile mücadeleye yönelik yapılan çalışmalarda Senirkent İlçesi, Büyükkabaca Beldesinde 2 şahsın evlerinde uyuşturucu madde bulundurduğu ve ticaretini yaptığı ihbarı alındı. İhbar üzerine 10 söz konusu adrese operasyon gerçekleştirildi. Yapılan operasyon neticesinde 4 bin 96 gram kubar esrar, 2 adet kuru sıkı tabanca ve 40 adet 7,65 milimetre çapında tabanca fişeği ele geçirildi. Olayla ilgili olarak 2 şüpheli hakkında adli işlem başlatılırken, ele geçirilen malzemelere el konuldu. 1 şüpheli ise uyuşturucu madde imal ve ticareti suçundan tutuklandı.
Isparta’nın Senirkent ilçesinde uyuşturucu madde imal ve ticareti yapan 2 şahıs hakkında adli işlem başlatılırken olayla ilgili 1 şahıs tutuklandı.

Isparta İl Jandarma Komutanlığı tarafından uyuşturucu ile mücadeleye yönelik yapılan çalışmalarda Senirkent İlçesi, Büyükkabaca Beldesinde 2 şahsın evlerinde uyuşturucu madde bulundurduğu ve ticaretini yaptığı ihbarı alındı. İhbar üzerine 10 söz konusu adrese operasyon gerçekleştirildi. Yapılan operasyon neticesinde 4 bin 96 gram kubar esrar, 2 adet kuru sıkı tabanca ve 40 adet 7,65 milimetre çapında tabanca fişeği ele geçirildi.

Olayla ilgili olarak 2 şüpheli hakkında adli işlem başlatılırken, ele geçirilen malzemelere el konuldu. 1 şüpheli ise uyuşturucu madde imal ve ticareti suçundan tutuklandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.