Isparta’da uyuşturucuyla mücadele operasyonları: 8 şüpheli yakalandı

ISPARTA 20.09.2022 - 12:55, Güncelleme: 20.09.2022 - 12:55
 

Isparta’da uyuşturucuyla mücadele operasyonları: 8 şüpheli yakalandı

Isparta’da uyuşturucuyla mücadele operasyonları: 8 şüpheli yakalandı
Isparta İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan uyuşturucu ile mücadele operasyonunda 8 şüpheli yakalandı. Isparta İl Jandarma Komutanlığı tarafından 13-17 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilen uyuşturucu ile mücadele operasyonlarında toplam 77 gram metamfetamin, 9 gram eroin, 2 gram esrar, 5 kök kenevir bitkisi, 1 adet hassas terazi, 6 adet av tüfeği, 1 adet kurusıkı tabanca, 25 adet 7,65 milimetre tabanca mermisi ve 1 adet uyuşturucu hap ele geçirildi. Operasyon sonucunda 8 şüpheli yakalanırken; 3 şüpheli hakkında uyuşturucu madde imal ticaretinden, 5 şüpheli hakkında ise uyuşturucu madde kullanmak ve bulundurmaktan suçundan adli işlem yapıldı.
Isparta’da uyuşturucuyla mücadele operasyonları: 8 şüpheli yakalandı

Isparta İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan uyuşturucu ile mücadele operasyonunda 8 şüpheli yakalandı.

Isparta İl Jandarma Komutanlığı tarafından 13-17 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilen uyuşturucu ile mücadele operasyonlarında toplam 77 gram metamfetamin, 9 gram eroin, 2 gram esrar, 5 kök kenevir bitkisi, 1 adet hassas terazi, 6 adet av tüfeği, 1 adet kurusıkı tabanca, 25 adet 7,65 milimetre tabanca mermisi ve 1 adet uyuşturucu hap ele geçirildi.
Operasyon sonucunda 8 şüpheli yakalanırken; 3 şüpheli hakkında uyuşturucu madde imal ticaretinden, 5 şüpheli hakkında ise uyuşturucu madde kullanmak ve bulundurmaktan suçundan adli işlem yapıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.