Isparta'nın Enleri Töreninde ISUBÜ’ye Ödül Yağdı

ISPARTA 24.01.2023 - 13:20, Güncelleme: 24.01.2023 - 13:20
 

Isparta'nın Enleri Töreninde ISUBÜ’ye Ödül Yağdı

Bu yıl 4.'sü yapılan Isparta’nın ekonomik ve sosyal hayatına katkı sağlayan çeşitli kurum, kuruluş ve işletmelerin yarıştığı “En Isparta 2022 Yılın En’leri Ödülleri” sahiplerini buldu. Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (ISUBÜ)'ne 4 ayrı dalda ödül takdim edildi.
En İyi Meslek İmkanı Sunan Bölüm (ISUBÜ) kategorisinde Teknoloji Fakültesi birinci seçilirken, Dekan Prof. Dr. Reşat Selbaş ödülü, Isparta Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Tufan Uysal’ın elinden aldı.  Toplumsal katkı ödülleri kategorisinde İşletmede Mesleki Eğitim Model Uygulaması ile ISUBÜ Teknik Bilimler MYO Müdürü ve aynı zamanda MEYOK Koordinatörü Prof. Dr. Cengiz ÖZEL, ödülünü SDÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin İlker Çarıkçı’nın elinden aldı.   Doğa Eğitim Projeleri ile ISUBÜ Orman Fakültesi Yaban Hayatı Ekolojisi ve Yönetimi Bölümü öğretim üyesi Dr.Öğr.Üyesi Yasin ÜNAL, ödülünü İl Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turalı’nın ellinden aldı.  Sürdürülebilir Tarım için Eğitim ve Araştırma Faaliyetleri ile ISUBÜ Ziraat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. İsmail KARACA ödülünü Isparta Ziraat Odası Başkanı Mustahattin Can Selçuk’un elinden aldı.  Sunuculuğunu Uğur Arslan'ın yaptığı geceye; Isparta Valisi Aydın Baruş, ISUBÜ Rektörü Yılmaz Çatal, SDÜ Rektörü İlker Hüseyin Çarıkçı, ITSO Başkanı Metin Çelik, ITSO Meclis Başkanı Ethem Erkan Kader, ITB Başkanı Hüdai Şahin, bürokratlar, Şehit Aileleri ve davetliler katıldı. Uğur Arslan'ın sunumu ve şiirleri ile gerçekleştirilen törende 21 kategoride halk oylaması sonucunda kazananların yanı sıra, toplumsal katkı ödülleri, şehit ailelerini onur ödülleri ve merhum gazeteci Ramazan Acar Özel ödülü verildi. Gecenin sonunda ise şehit ailelerine Isparta Valisi Aydın Baruş tarafından onur ödülleri verildi.  
Bu yıl 4.'sü yapılan Isparta’nın ekonomik ve sosyal hayatına katkı sağlayan çeşitli kurum, kuruluş ve işletmelerin yarıştığı “En Isparta 2022 Yılın En’leri Ödülleri” sahiplerini buldu. Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (ISUBÜ)'ne 4 ayrı dalda ödül takdim edildi.

En İyi Meslek İmkanı Sunan Bölüm (ISUBÜ) kategorisinde Teknoloji Fakültesi birinci seçilirken, Dekan Prof. Dr. Reşat Selbaş ödülü, Isparta Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Tufan Uysal’ın elinden aldı. 

Toplumsal katkı ödülleri kategorisinde İşletmede Mesleki Eğitim Model Uygulaması ile ISUBÜ Teknik Bilimler MYO Müdürü ve aynı zamanda MEYOK Koordinatörü Prof. Dr. Cengiz ÖZEL, ödülünü SDÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin İlker Çarıkçı’nın elinden aldı.  

Doğa Eğitim Projeleri ile ISUBÜ Orman Fakültesi Yaban Hayatı Ekolojisi ve Yönetimi Bölümü öğretim üyesi Dr.Öğr.Üyesi Yasin ÜNAL, ödülünü İl Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turalı’nın ellinden aldı. 

Sürdürülebilir Tarım için Eğitim ve Araştırma Faaliyetleri ile ISUBÜ Ziraat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. İsmail KARACA ödülünü Isparta Ziraat Odası Başkanı Mustahattin Can Selçuk’un elinden aldı. 

Sunuculuğunu Uğur Arslan'ın yaptığı geceye; Isparta Valisi Aydın Baruş, ISUBÜ Rektörü Yılmaz Çatal, SDÜ Rektörü İlker Hüseyin Çarıkçı, ITSO Başkanı Metin Çelik, ITSO Meclis Başkanı Ethem Erkan Kader, ITB Başkanı Hüdai Şahin, bürokratlar, Şehit Aileleri ve davetliler katıldı.

Uğur Arslan'ın sunumu ve şiirleri ile gerçekleştirilen törende 21 kategoride halk oylaması sonucunda kazananların yanı sıra, toplumsal katkı ödülleri, şehit ailelerini onur ödülleri ve merhum gazeteci Ramazan Acar Özel ödülü verildi.

Gecenin sonunda ise şehit ailelerine Isparta Valisi Aydın Baruş tarafından onur ödülleri verildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.