Isparta’nın Yeni Markası ISKİM

ISPARTA 15.09.2022 - 15:11, Güncelleme: 15.09.2022 - 15:11
 

Isparta’nın Yeni Markası ISKİM

Isparta’nın Yeni Markası ISKİM
ISBAŞ tarafından 12 Ağustos’ta ISKİM markasıyla piyasaya sunduğu Yapı Kimyasallarında satışlar artarak devam ediyor. Genel Müdür Mehmet Tanel, 3-4 yeni ürünü daha önümüzdeki günlerde piyasaya arz edeceklerini bildirdi.   Isparta Belediyesi bünyesinde hizmet veren ve kısa adı ISBAŞ olan Isparta Belediyesi Bims Yapı Elemanları Ticaret ve Sanayi A.Ş. tüm hızıyla üretime devam ediyor. ISKİM YAPI KİMYASALLARININ PAZAR PAYI ARTARAK SÜRÜYOR Bilindiği gibi, 12 Tarihinde Isparta Belediyesi ISBAŞ Şirketi tarafından üretilen Yapı Kimyasallarının ülke pazarına sunulması konusunda fabrika sahasında bir tören düzenlenmiş ve törene Ak Parti Milletvekilleri Recep Özel ve Mehmet Uğur Gökgöz, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Belediye Meclis Üyeleri, Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Birim Müdürleri ve diğer yetkililer katılmıştı. GENEL MÜDÜR TANEL; HOMOJEN BİR ŞEKİLDE KARIŞTIRIP TORBALAR HALİNDE İMAL EDİYORUZ 12 Ağustos’ta ISKİM markasıyla piyasaya sundukları Yapı Kimyasallarında satışların çok iyi ilerlediğini ve artarak devam ettiğini ifade eden ISBAŞ Genel Müdürü Mehmet Tanel, 3 – 4 yeni ürünü daha önümüzdeki günlerde piyasaya arz edeceklerini bildirdi. Genel Müdür Tanel; “İmalatlarında tuğla için kullanılan çimento esaslı duvar harcı olarak yirmi beş kiloluk torbalarda kum, çimento, kimyasal madde olarak homojen bir şekilde karıştırılıp torbalar halinde imal etmekteyiz. ISKİM MARKASIYLA 10 AYRI ÜRÜN ÜRETİP PAZARLAMASINI YAPIYORUZ Böylece farklı 10 tane ürün elde ediyoruz. Bu ürünleri sırayla sayacak olursak; Çimento ve Duvar Harcı Çimento Esas Sıvı Harcından sonra Gaz Beton Yapıştırıcısı. Kaba Sıva, İnce Su var. Seramik Yapıştırıcısı. Granit Yapıştırıcısı, Isı Yalıtım Malzemesi olarak Pano Yapıştırıcısı, Pano Sıvası ve Dekoratif olmak üzere on çeşit ürün ISBAŞ Yapı Kimyasalları, ISKİM markasıyla piyasaya sunduk. 3-4 YENİ ÜRÜN DAHA GELİYOR Yapı Kimyasalları konusunda AR – GE çalışmalarımız devam ediyor. Yeni çıkaracağımız 3 - 4 tane daha yeni ürünümüz bulunmaktadır. Bunların malzemesi pomzadan değil, kırma taştan yapıyoruz” dedi.
Isparta’nın Yeni Markası ISKİM

ISBAŞ tarafından 12 Ağustos’ta ISKİM markasıyla piyasaya sunduğu Yapı Kimyasallarında satışlar artarak devam ediyor. Genel Müdür Mehmet Tanel, 3-4 yeni ürünü daha önümüzdeki günlerde piyasaya arz edeceklerini bildirdi.  

Isparta Belediyesi bünyesinde hizmet veren ve kısa adı ISBAŞ olan Isparta Belediyesi Bims Yapı Elemanları Ticaret ve Sanayi A.Ş. tüm hızıyla üretime devam ediyor.

ISKİM YAPI KİMYASALLARININ PAZAR PAYI ARTARAK SÜRÜYOR

Bilindiği gibi, 12 Tarihinde Isparta Belediyesi ISBAŞ Şirketi tarafından üretilen Yapı Kimyasallarının ülke pazarına sunulması konusunda fabrika sahasında bir tören düzenlenmiş ve törene Ak Parti Milletvekilleri Recep Özel ve Mehmet Uğur Gökgöz, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Belediye Meclis Üyeleri, Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Birim Müdürleri ve diğer yetkililer katılmıştı.

GENEL MÜDÜR TANEL; HOMOJEN BİR ŞEKİLDE KARIŞTIRIP TORBALAR HALİNDE İMAL EDİYORUZ

12 Ağustos’ta ISKİM markasıyla piyasaya sundukları Yapı Kimyasallarında satışların çok iyi ilerlediğini ve artarak devam ettiğini ifade eden ISBAŞ Genel Müdürü Mehmet Tanel, 3 – 4 yeni ürünü daha önümüzdeki günlerde piyasaya arz edeceklerini bildirdi. Genel Müdür Tanel; “İmalatlarında tuğla için kullanılan çimento esaslı duvar harcı olarak yirmi beş kiloluk torbalarda kum, çimento, kimyasal madde olarak homojen bir şekilde karıştırılıp torbalar halinde imal etmekteyiz.

ISKİM MARKASIYLA 10 AYRI ÜRÜN ÜRETİP PAZARLAMASINI YAPIYORUZ

Böylece farklı 10 tane ürün elde ediyoruz. Bu ürünleri sırayla sayacak olursak; Çimento ve Duvar Harcı Çimento Esas Sıvı Harcından sonra Gaz Beton Yapıştırıcısı. Kaba Sıva, İnce Su var. Seramik Yapıştırıcısı. Granit Yapıştırıcısı, Isı Yalıtım Malzemesi olarak Pano Yapıştırıcısı, Pano Sıvası ve Dekoratif olmak üzere on çeşit ürün ISBAŞ Yapı Kimyasalları, ISKİM markasıyla piyasaya sunduk.

3-4 YENİ ÜRÜN DAHA GELİYOR

Yapı Kimyasalları konusunda AR – GE çalışmalarımız devam ediyor. Yeni çıkaracağımız 3 - 4 tane daha yeni ürünümüz bulunmaktadır. Bunların malzemesi pomzadan değil, kırma taştan yapıyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.