Isparta’yı birlikte yöneteceğiz

ISPARTA 20.03.2024 - 14:12, Güncelleme: 20.03.2024 - 14:12
 

Isparta’yı birlikte yöneteceğiz

İyi Parti Belediye Başkan Adayı Ahmet Tural, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
Seçim turları kapsamında resmi kurumları ziyaretlerine devam eden Başkan Adayı Tural,  Meteoroloji,  112 Acil Servis çalışanları, AFAD, Sağlık İl Müdürlüğü ve KOSGEB Müdürlüğü idareci ve çalışanlarıyla bir araya geldi. Ziyaretlerde kurum, çalışanlarıyla sohbet eden Başkan Adayı Tural,  seçimlerde kendisine  destek istedi. KAPRİS MOBİLYADA ÇALIŞANLARLA BULUŞTU Seçim çalışması kapsamında Deri OSB’de Kapris Mobilya’yı ziyaret eden Başkan Adayı Tural, burada çalışan 130 işçiyle bir araya gelerek, onlarla sohbet etti. Göreve geldiği takdirde Isparta’ya kazandıracağı projeleri anlattı.  Deri OSB Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Marulcu’yu da ziyaret eden Tural, göreve geldiklerinde Deri OSB’nin yaşadığı sıkıntıları çözeceklerini söyledi. Tural ziyaretlerde  ortak akıl ve katılımcı anlayış vurgusu yaparak ‘Isparta’yı birlikte yöneteceğiz” dedi.
İyi Parti Belediye Başkan Adayı Ahmet Tural, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Seçim turları kapsamında resmi kurumları ziyaretlerine devam eden Başkan Adayı Tural,  Meteoroloji,  112 Acil Servis çalışanları, AFAD, Sağlık İl Müdürlüğü ve KOSGEB Müdürlüğü idareci ve çalışanlarıyla bir araya geldi. Ziyaretlerde kurum, çalışanlarıyla sohbet eden Başkan Adayı Tural,  seçimlerde kendisine  destek istedi.

KAPRİS MOBİLYADA ÇALIŞANLARLA BULUŞTU

Seçim çalışması kapsamında Deri OSB’de Kapris Mobilya’yı ziyaret eden Başkan Adayı Tural, burada çalışan 130 işçiyle bir araya gelerek, onlarla sohbet etti. Göreve geldiği takdirde Isparta’ya kazandıracağı projeleri anlattı.  Deri OSB Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Marulcu’yu da ziyaret eden Tural, göreve geldiklerinde Deri OSB’nin yaşadığı sıkıntıları çözeceklerini söyledi. Tural ziyaretlerde  ortak akıl ve katılımcı anlayış vurgusu yaparak ‘Isparta’yı birlikte yöneteceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.