Kadınlarımız İyi belediyecilikte hakettiği hizmeti alacak

ISPARTA 19.02.2024 - 15:15, Güncelleme: 19.02.2024 - 15:15
 

Kadınlarımız İyi belediyecilikte hakettiği hizmeti alacak

İyi Parti Belediye Başkan Adayı Ahmet Tural, Binbirevler Mahallesinde ikamet eden kadınlarla bir araya gelerek, projelerini anlattı. Tural, “Hanım kardeşlerimiz için yapacağımız sosyal tesislerde psikolog diyetisyen avukatlar tarafından danışmanlık hizmeti verilecek” dedi.
Seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren İyi Parti Belediye Başkan Adayı Ahmet Tural, Binbirevler Mahallesinde ikamet eden kadınlarla bir araya geldi.  Mahalle sakini kadınlar Başkan Adayı Tural’a yoğun ilgi gösterdi.  Kadınlar için hazırladıkları projeleri anlatan Başkan Adayı Tural “Yıllardır bu mahallenin mezarlık sorunu var çözülmedi. Her gelen bunun sözünü veriyor. Ama o sözler unutuluyor. İnşallah bu sorunu bitiriyoruz. Kadınlarımızın mahallede en çok talebi ne sosyal tesis. Bizim yapacağımız sosyal tesislerde üst tarafı düğün salonu altında kadınlarımız için mesleki eğitim kursları olacak. Yine bu sosyal tesislerde psikolog diyetisyen avukat  her ay gelerek sizlere danışmanlık hizmeti verecek.  Kadınlarımız İyi Belediyecilik döneminde hak ettiği hizmetlere kavuşacak. Biz hizmeti kenar mahallerden başlayarak merkeze doğru yayacağız. Gençlerimiz için ders çalışma alanları olacak. Oğuzata Kursumuzdan öğretmelerimiz gelerek çocuklarımızı sınavlara hazırlayacak” dedi.  YAŞLILARIMIZ İÇİN GÜNDÜZ BAKIMEVİ YAPIYORUZ  Yaşlılar içinde projeler hazırladıklarını kaydeden Başkan Adayı Tural “Tabi ki ihtiyarlarımız için de Yaşlı Gündüz Bakımevi yapıyoruz. Yaşlılarımızı bizim baş tacı. Onlara bakmakla yükümlüyüz. Biz Isparta Belediye Başkanı olduğumuzda ayrıştırmadan kutuplaştırmadan herkese eşit şekilde hizmet götüreceğiz. Yerel seçimde aday ön plandadır. Gelin bu dönem siyasi partinizi bir kenara koyun yerel seçimde Ahmet Tural’a oy verin. Verin ki,  ben size hizmet edeyim” dedi.                 
İyi Parti Belediye Başkan Adayı Ahmet Tural, Binbirevler Mahallesinde ikamet eden kadınlarla bir araya gelerek, projelerini anlattı. Tural, “Hanım kardeşlerimiz için yapacağımız sosyal tesislerde psikolog diyetisyen avukatlar tarafından danışmanlık hizmeti verilecek” dedi.

Seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren İyi Parti Belediye Başkan Adayı Ahmet Tural, Binbirevler Mahallesinde ikamet eden kadınlarla bir araya geldi.  Mahalle sakini kadınlar Başkan Adayı Tural’a yoğun ilgi gösterdi.  Kadınlar için hazırladıkları projeleri anlatan Başkan Adayı Tural “Yıllardır bu mahallenin mezarlık sorunu var çözülmedi. Her gelen bunun sözünü veriyor. Ama o sözler unutuluyor. İnşallah bu sorunu bitiriyoruz. Kadınlarımızın mahallede en çok talebi ne sosyal tesis. Bizim yapacağımız sosyal tesislerde üst tarafı düğün salonu altında kadınlarımız için mesleki eğitim kursları olacak. Yine bu sosyal tesislerde psikolog diyetisyen avukat  her ay gelerek sizlere danışmanlık hizmeti verecek.  Kadınlarımız İyi Belediyecilik döneminde hak ettiği hizmetlere kavuşacak. Biz hizmeti kenar mahallerden başlayarak merkeze doğru yayacağız. Gençlerimiz için ders çalışma alanları olacak. Oğuzata Kursumuzdan öğretmelerimiz gelerek çocuklarımızı sınavlara hazırlayacak” dedi. 
YAŞLILARIMIZ İÇİN GÜNDÜZ
BAKIMEVİ YAPIYORUZ 
Yaşlılar içinde projeler hazırladıklarını kaydeden Başkan Adayı Tural “Tabi ki ihtiyarlarımız için de Yaşlı Gündüz Bakımevi yapıyoruz. Yaşlılarımızı bizim baş tacı. Onlara bakmakla yükümlüyüz. Biz Isparta Belediye Başkanı olduğumuzda ayrıştırmadan kutuplaştırmadan herkese eşit şekilde hizmet götüreceğiz. Yerel seçimde aday ön plandadır. Gelin bu dönem siyasi partinizi bir kenara koyun yerel seçimde Ahmet Tural’a oy verin. Verin ki,  ben size hizmet edeyim” dedi.               

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.