Kayıp Alzheimer Hastası yaşlı adamın cansız bedeni akıllı saat sinyalinden bulundu

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.01.2024 - 14:30, Güncelleme: 09.01.2024 - 12:58
 

Kayıp Alzheimer Hastası yaşlı adamın cansız bedeni akıllı saat sinyalinden bulundu

Kayıp Alzheimer Hastası yaşlı adamın cansız bedeni akıllı saat sinyalinden bulundu
Antalya’nın Serik ilçesinde evinden çıktıktan sonra kaybolan 84 yaşındaki Alzheimer hastası Murat Bozkurt, kolundaki akıllı saatin son sinyal verdiği derede yatağında ölü bulundu.Serik ilçesi bağlı Pınarcık Mahallesinde dün saat 16.00 sıralarında evinden çıkan ve bir daha geri dönmeyen Alzheimer hastası olduğu öğrenilen Murat Bozkurt(84), için yakınları kayıp ilanı verdi. Bunun üzerine jandarma ekiplerine bağlı JAK, arama köpeklerinin yardımıyla, AFAD ekipleri ile birlikte kayıp yaşlı adam için arama çalışması başlattı. Bugün sabah saatlerinde, Serik ilçesi Çandır Mahallesi Belen Mevkiinde Bozkurt’un kolunda takılı bulunan saatten gelen sinyalden yaşlı adamın yeri tespit edildi. Jandarma ekiplerinin yaptığı arama sonrası dere içerisinde yaşlı adama ulaşıldı. Sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede Bozkurt’un hayatını kaybettiği belirlendi. Bozkurt’un, cansız bedeni savcılık incelemesinin ardından otopsi işlemleri için Antalya Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı.Alzheimer hastası olan Murat Bozkurt’un, daha öncede evden çıkarak kaybolduğunu anlatan Nuri Karaüzüm, "Alzheimer hastasıydı. Kolunda ki saatten takip ediliyordu. Kayıp olduğu günün yeğeni beni aradı, gördün mü? diye. ’Görmedim’ dedim. Görsem zaten hemen yakınlarına haber verirdim. Daha önce de 5 defa kaybolmuştu hepsinde haber vermiştim. Maalesef bu kez derede ölü bulundu. Allah rahmet eylesin" dedi.
Kayıp Alzheimer Hastası yaşlı adamın cansız bedeni akıllı saat sinyalinden bulundu
Antalya’nın Serik ilçesinde evinden çıktıktan sonra kaybolan 84 yaşındaki Alzheimer hastası Murat Bozkurt, kolundaki akıllı saatin son sinyal verdiği derede yatağında ölü bulundu.

Serik ilçesi bağlı Pınarcık Mahallesinde dün saat 16.00 sıralarında evinden çıkan ve bir daha geri dönmeyen Alzheimer hastası olduğu öğrenilen Murat Bozkurt(84), için yakınları kayıp ilanı verdi. Bunun üzerine jandarma ekiplerine bağlı JAK, arama köpeklerinin yardımıyla, AFAD ekipleri ile birlikte kayıp yaşlı adam için arama çalışması başlattı. Bugün sabah saatlerinde, Serik ilçesi Çandır Mahallesi Belen Mevkiinde Bozkurt’un kolunda takılı bulunan saatten gelen sinyalden yaşlı adamın yeri tespit edildi. Jandarma ekiplerinin yaptığı arama sonrası dere içerisinde yaşlı adama ulaşıldı. Sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede Bozkurt’un hayatını kaybettiği belirlendi. Bozkurt’un, cansız bedeni savcılık incelemesinin ardından otopsi işlemleri için Antalya Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı.
Alzheimer hastası olan Murat Bozkurt’un, daha öncede evden çıkarak kaybolduğunu anlatan Nuri Karaüzüm, "Alzheimer hastasıydı. Kolunda ki saatten takip ediliyordu. Kayıp olduğu günün yeğeni beni aradı, gördün mü? diye. ’Görmedim’ dedim. Görsem zaten hemen yakınlarına haber verirdim. Daha önce de 5 defa kaybolmuştu hepsinde haber vermiştim. Maalesef bu kez derede ölü bulundu. Allah rahmet eylesin" dedi.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.