Nedir sizin bu Isparta düşmanlığınız?

SİYASET 11.08.2022 - 15:26, Güncelleme: 11.08.2022 - 15:26
 

Nedir sizin bu Isparta düşmanlığınız?

Nedir sizin bu Isparta düşmanlığınız?
İyi Parti İl Başkanı Hasan Büyükçam da başta Dereboğazı başta olmak üzere duble yol projelerinin bitirilememesine sert tepki gösterdi. AK Parti iktidarını eleştirdi: Nedir bu sizin Isparta düşmanlığınız? Duble yol projelerinin AK Parti iktidarı döneminde bir türlü bitirilememesine İyi Parti Isparta İl Başkanı Hasan Büyükçam sert sözlerle tepki gösterdi. AK Parti hükümetinin Isparta’ya vermediği değer, yani siz tüm Türkiye’de en fazla övündüğünüz şey duble yollar doğrumu siz bununla övünmüyor musunuz? Peki Isparta bunun neresinde Isparta size daha ne versin 3 tane milletvekili vermiş, belediye vermiş, ilçe belediyelerini vermiş size daha ne versin sizin nedir bu Isparta’ya olan düşmanlığınız.” dedi. DEREBOZAĞI DUBLE YOLU AK Parti İl Başkanı Osman Zabun’un dere boğazına karşı Bilecik Rampasını örnek göstermesine değinen İyi Parti İl Başkanı Büyükçam, “Demek ki neymiş yapılabiliyormuş. Bilecik rampası yapılabiliyorsa Dereboğazı da yapılabilir” dedi. Başkan Büyükçam, “Dere boğazı yolunun maliyetlerinin çok yüksek olduğundan dolayı yapımının yavaşladığı gibi cümleler sarf etti ama bununla birlikte Bilecik rampasını örnek gösterdi.  Demek ki yapılabiliyor. Bir il başkanı olarak Bilecik rampasını örnek gösteriyorsanız, bunun yapıldığını söylüyorsanız Dere boğazı Yolu da rahatlıkla yapılabilir. Isparta gerçekten sahipsiz. Isparta’nın sorunlarına çözüm arayacak bir iktidarı biz göremiyoruz.” ifadesini kullandı.   Dere Boğazı’nın İyi Parti iktidarı döneminde öncelik olacağının sözünü veren Hasan Büyükçam, “sayın Genel Başkanımız Meral Akşener’in de Dere boğazı yolundan haberi var.  İYİ Parti döneminde önceliği olacak duble yollardan bir tanesi olacağının sözünü verebilirim. İl başkanı olarak önceliği olacak. Çünkü genel başkanımızın bile bu konudan haberi var. Bizzat kendim söyledim. Bizim il başkanları toplantıları oluyor. İllerin durumları eksiklikleriyle ilgili biz bu yönetim sürecinin içinde varız. İktidar olduğumuzda nasıl yapılacağını göstereceğiz.” şeklinde konuştu.  
Nedir sizin bu Isparta düşmanlığınız?

İyi Parti İl Başkanı Hasan Büyükçam da başta Dereboğazı başta olmak üzere duble yol projelerinin bitirilememesine sert tepki gösterdi. AK Parti iktidarını eleştirdi: Nedir bu sizin Isparta düşmanlığınız?
Duble yol projelerinin AK Parti iktidarı döneminde bir türlü bitirilememesine İyi Parti Isparta İl Başkanı Hasan Büyükçam sert sözlerle tepki gösterdi. AK Parti hükümetinin Isparta’ya vermediği değer, yani siz tüm Türkiye’de en fazla övündüğünüz şey duble yollar doğrumu siz bununla övünmüyor musunuz? Peki Isparta bunun neresinde Isparta size daha ne versin 3 tane milletvekili vermiş, belediye vermiş, ilçe belediyelerini vermiş size daha ne versin sizin nedir bu Isparta’ya olan düşmanlığınız.” dedi.
DEREBOZAĞI DUBLE YOLU
AK Parti İl Başkanı Osman Zabun’un dere boğazına karşı Bilecik Rampasını örnek göstermesine değinen İyi Parti İl Başkanı Büyükçam, “Demek ki neymiş yapılabiliyormuş. Bilecik rampası yapılabiliyorsa Dereboğazı da yapılabilir” dedi.
Başkan Büyükçam, “Dere boğazı yolunun maliyetlerinin çok yüksek olduğundan dolayı yapımının yavaşladığı gibi cümleler sarf etti ama bununla birlikte Bilecik rampasını örnek gösterdi.  Demek ki yapılabiliyor. Bir il başkanı olarak Bilecik rampasını örnek gösteriyorsanız, bunun yapıldığını söylüyorsanız Dere boğazı Yolu da rahatlıkla yapılabilir. Isparta gerçekten sahipsiz. Isparta’nın sorunlarına çözüm arayacak bir iktidarı biz göremiyoruz.” ifadesini kullandı.  
Dere Boğazı’nın İyi Parti iktidarı döneminde öncelik olacağının sözünü veren Hasan Büyükçam, “sayın Genel Başkanımız Meral Akşener’in de Dere boğazı yolundan haberi var.  İYİ Parti döneminde önceliği olacak duble yollardan bir tanesi olacağının sözünü verebilirim. İl başkanı olarak önceliği olacak. Çünkü genel başkanımızın bile bu konudan haberi var. Bizzat kendim söyledim. Bizim il başkanları toplantıları oluyor. İllerin durumları eksiklikleriyle ilgili biz bu yönetim sürecinin içinde varız. İktidar olduğumuzda nasıl yapılacağını göstereceğiz.” şeklinde konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.