Odabaşı Mahallesi parkına kavuştu

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.09.2023 - 13:00, Güncelleme: 28.09.2023 - 12:18
 

Odabaşı Mahallesi parkına kavuştu

Odabaşı Mahallesi parkına kavuştu
Kepez Belediyesi, bugüne kadar 7 bin 400 metrekare (m2) yeşil alan ürettiği kırsal yerleşim bölgelerinden Odabaşı Mahallesi’ne yeni park alanı daha kazandırdı.Kepez Belediyesi, geçtiğimiz yıllarda mahallenin merkezinde yer alan Odabaşıoğlu Sarnıcı’nın çevre düzenlemesini gerçekleştirmişti. Bu düzenlemeyle sosyal yaşamın aktif olduğu mahallenin merkezinde, 2 bin 700 m2 yeşil alan oluşturuldu.Köy içi imar planının yapıldığı Odabaşı Mahallesi’nde vatandaşların sosyal aktivitelerini yapabileceği, çocukların eğlenebileceği park alanlarının yapımına da önem veriliyor.Park ve Bahçeler Müdürlüğü, bu yıla kadar 7 bin 400 m2 yeşil alan kazandırdığı bölgede bir mahalle parkının daha yapımını tamamladı. Yeni Park, Odabaşı Mahallesi Aile Sağlığı Merkezi’nin karşısında 2 bin 336 m2 alan üzerine yapıldı. Çocuk oyu parkının, açık hava spor aletlerinin, ahşap oturma mobilyalarının bulunduğu parka, çim ekildi, bitki ve ağaçlar dikildi. Yeni parkla Odabaşı Mahallesi’nde son 15 yılda 9 bin 730 m2 yeşil alan üretilmiş oldu.Park ve Bahçeler Müdürlüğü yetkilileri, bölgede yeşil alan çalışmalarının devam edeceğini ifade ettiler.
Odabaşı Mahallesi parkına kavuştu
Kepez Belediyesi, bugüne kadar 7 bin 400 metrekare (m2) yeşil alan ürettiği kırsal yerleşim bölgelerinden Odabaşı Mahallesi’ne yeni park alanı daha kazandırdı.
Kepez Belediyesi, geçtiğimiz yıllarda mahallenin merkezinde yer alan Odabaşıoğlu Sarnıcı’nın çevre düzenlemesini gerçekleştirmişti. Bu düzenlemeyle sosyal yaşamın aktif olduğu mahallenin merkezinde, 2 bin 700 m2 yeşil alan oluşturuldu.
Köy içi imar planının yapıldığı Odabaşı Mahallesi’nde vatandaşların sosyal aktivitelerini yapabileceği, çocukların eğlenebileceği park alanlarının yapımına da önem veriliyor.
Park ve Bahçeler Müdürlüğü, bu yıla kadar 7 bin 400 m2 yeşil alan kazandırdığı bölgede bir mahalle parkının daha yapımını tamamladı. Yeni Park, Odabaşı Mahallesi Aile Sağlığı Merkezi’nin karşısında 2 bin 336 m2 alan üzerine yapıldı. Çocuk oyu parkının, açık hava spor aletlerinin, ahşap oturma mobilyalarının bulunduğu parka, çim ekildi, bitki ve ağaçlar dikildi. Yeni parkla Odabaşı Mahallesi’nde son 15 yılda 9 bin 730 m2 yeşil alan üretilmiş oldu.
Park ve Bahçeler Müdürlüğü yetkilileri, bölgede yeşil alan çalışmalarının devam edeceğini ifade ettiler.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.