ORC Isparta için yapılan ikinci anketi paylaştı

ISPARTA 29.03.2024 - 15:50, Güncelleme: 29.03.2024 - 15:58
 

ORC Isparta için yapılan ikinci anketi paylaştı

ORC Araştırma şirketi, Isparta’da gerçekleştirdiği seçim anketlerinin sonuçlarını paylaştı. Buna göre Isparta yüzde 34.3 İYİ Partili Ahmet Tural dedi.
ORC Araştırma şirketi, Isparta’da gerçekleştirdiği seçim anketlerinin sonuçlarını paylaştı. Buna göre Isparta yüzde 34.3 İYİ Partili Ahmet Tural dedi. ORC'nin Geçtiğimiz haftalarada ilk yaptığı anketlerde Ahmet Tural ikinci sırada yer alırken bugün açıklanan ankette Tural ilk sırayı aldığı görünüyor. Isparta’da da seçmenlere, "Belediye Başkanlığı için hangi adaya oy vereceksiniz?" sorusu yöneltildi. Isparta Yüzde 34,3 İYİ Partili Ahmet Tural dedi. Onu hemen ardından Ak Partili Mevcut Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen yüzde 29,2 ile takip etti. Yüzde 16,2 MHP’li Ziya Günaydın, yüzde 13,7 CHP’li Atakan Yazgan dedi. Beşinci sırada ise Zafer Partiden Aday olan Yüzde 3 ile Gökmen Gökmenoğlu geldi.  Diğer adaylara oy vereceğini söyleyenlerin oranı da yüzde 3,6 oldu.  
ORC Araştırma şirketi, Isparta’da gerçekleştirdiği seçim anketlerinin sonuçlarını paylaştı. Buna göre Isparta yüzde 34.3 İYİ Partili Ahmet Tural dedi.

ORC Araştırma şirketi, Isparta’da gerçekleştirdiği seçim anketlerinin sonuçlarını paylaştı. Buna göre Isparta yüzde 34.3 İYİ Partili Ahmet Tural dedi. ORC'nin Geçtiğimiz haftalarada ilk yaptığı anketlerde Ahmet Tural ikinci sırada yer alırken bugün açıklanan ankette Tural ilk sırayı aldığı görünüyor.

Isparta’da da seçmenlere, "Belediye Başkanlığı için hangi adaya oy vereceksiniz?" sorusu yöneltildi.

Isparta Yüzde 34,3 İYİ Partili Ahmet Tural dedi. Onu hemen ardından Ak Partili Mevcut Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen yüzde 29,2 ile takip etti. Yüzde 16,2 MHP’li Ziya Günaydın, yüzde 13,7 CHP’li Atakan Yazgan dedi. Beşinci sırada ise Zafer Partiden Aday olan Yüzde 3 ile Gökmen Gökmenoğlu geldi.  Diğer adaylara oy vereceğini söyleyenlerin oranı da yüzde 3,6 oldu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.