Oyunlarla okuma yazma öğreniyorlar

ISPARTA 25.11.2021 - 19:06, Güncelleme: 25.11.2021 - 19:06
 

Oyunlarla okuma yazma öğreniyorlar

Oyunlarla okuma yazma öğreniyorlar
Isparta Çünür Toplu Konut İdaresi İlkokulu 1. Sınıf öğrencileri Sınıf Öğretmeni Hatice Gündüz tarafından Hazırlanan ‘’Oyunlarla Okuma Yazma Öğreniyorum’ e Twinning projesi ile okuma yazma öğreniyorlar.   1.sınıf öğrencilerinin okuma yazma sürecini kapsayan proje,okuma yazma sürecini oyunlarla kolaylaştırıp, eğlenceli hale getirmeyi hedeflemektedir. Süreç boyunca Web2 araçlarını, teknolojiyi de aktif bir şekilde kullanılarak, velilerle işbirliği içerisinde okuma yazma sürecini tamamlanacaktır. Projeyi Türkiye'nin farklı şehirlerinde çalışan on 1. sınıf öğretmeni yürütmektedir.   Her hafta bir Oyun etkinliği ve bir  Web2 aracı ile etkinlikler yapılarak proje tamamlanacaktır. ''Balon Oyunu'' , ''Yapboz Oyunu'', ''Köstebek oyunu '', ''Oku zıpla'', ''code week haftası '' ,''Okul Dışarıda Günü'', ''Maymunumuzu Doyuralım'', ''Öğretmenler günü röportajı'', '' Görsel okuma yarışı'', '' Harfleri diz kelimeyi oluştur'' ''Bilgi yarışması'' şu ana kadar yapılan etkinliklerden bazılarıdır.     Ekim ayında başlayan proje yapılacak diğer etkinliklerle Ocak ayı sonunda sona erecektir.  
Oyunlarla okuma yazma öğreniyorlar

Isparta Çünür Toplu Konut İdaresi İlkokulu 1. Sınıf öğrencileri Sınıf Öğretmeni Hatice Gündüz tarafından Hazırlanan ‘’Oyunlarla Okuma Yazma Öğreniyorum’ e Twinning projesi ile okuma yazma öğreniyorlar.

  1.sınıf öğrencilerinin okuma yazma sürecini kapsayan proje,okuma yazma sürecini oyunlarla kolaylaştırıp, eğlenceli hale getirmeyi hedeflemektedir. Süreç boyunca Web2 araçlarını, teknolojiyi de aktif bir şekilde kullanılarak, velilerle işbirliği içerisinde okuma yazma sürecini tamamlanacaktır. Projeyi Türkiye'nin farklı şehirlerinde çalışan on 1. sınıf öğretmeni yürütmektedir.

  Her hafta bir Oyun etkinliği ve bir  Web2 aracı ile etkinlikler yapılarak proje tamamlanacaktır. ''Balon Oyunu'' , ''Yapboz Oyunu'', ''Köstebek oyunu '', ''Oku zıpla'', ''code week haftası '' ,''Okul Dışarıda Günü'', ''Maymunumuzu Doyuralım'', ''Öğretmenler günü röportajı'', '' Görsel okuma yarışı'', '' Harfleri diz kelimeyi oluştur'' ''Bilgi yarışması'' şu ana kadar yapılan etkinliklerden bazılarıdır.

    Ekim ayında başlayan proje yapılacak diğer etkinliklerle Ocak ayı sonunda sona erecektir.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.