Parkta alem yapıp, öylece bırakıp gittiler

ASAYİŞ 10.11.2022 - 14:47, Güncelleme: 10.11.2022 - 14:47
 

Parkta alem yapıp, öylece bırakıp gittiler

Parkta alem yapıp, öylece bırakıp gittiler
Isparta'da daha öncede gündeme getirdiğimiz özellikle çocuk parklarında alkol tüketimi her geçen gün artıyor. Isparta'da kent merkezinde geceleri parklarda alkol tüketip, kutularını da öylece masada bırakıp gidiyorlar. Çocuk parkları mekan tutan alkoliklerin oluşturduğu görüntüler korkutuyor.   Bilindik görüntülere bir yenisi daha eklendi. Sermet Mahallesinde bulunan bir parkta çekilen görüntülerde resmen alem yapan kişiler, içki kutularını da öylece bırakıp gitti. Kamelyayı da kirleten kişilerin bu tavrı büyük tepki topladı. Mahalle halkı ise parklarda bu çirkin davranışları yapanlara tepki gösterdi. Halkın yoğun olarak kullandığı bu alanlarda görüntülerin iç açıcı olmadığını söyleyen mahalle halkı endişe ediyor.  
Parkta alem yapıp, öylece bırakıp gittiler

Isparta'da daha öncede gündeme getirdiğimiz özellikle çocuk parklarında alkol tüketimi her geçen gün artıyor. Isparta'da kent merkezinde geceleri parklarda alkol tüketip, kutularını da öylece masada bırakıp gidiyorlar. Çocuk parkları mekan tutan alkoliklerin oluşturduğu görüntüler korkutuyor.  

Bilindik görüntülere bir yenisi daha eklendi. Sermet Mahallesinde bulunan bir parkta çekilen görüntülerde resmen alem yapan kişiler, içki kutularını da öylece bırakıp gitti. Kamelyayı da kirleten kişilerin bu tavrı büyük tepki topladı. Mahalle halkı ise parklarda bu çirkin davranışları yapanlara tepki gösterdi. Halkın yoğun olarak kullandığı bu alanlarda görüntülerin iç açıcı olmadığını söyleyen mahalle halkı endişe ediyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.