Pes dedirten hırsızlık

ISPARTA 11.08.2022 - 13:46, Güncelleme: 11.08.2022 - 13:46
 

Pes dedirten hırsızlık

Pes dedirten hırsızlık
Isparta'da park halindeki bir aracın çalınması an be an güvenlik kameralarına yansıdı. Olay dün 17.00 sıralarında Kepeci Mahallesi 1219 Sokakta meydana geldi. Park halindeki hafif ticari araç kimliği belirsiz kişilerce çalındı. O anlar ise bir işyerinin güvenlik kameralarına yansıdı. Rahatlığı ile pes dedirten hırsızlar, aracı çalıştırdıktan sonra olay yerinden kayıpları karıştı. Park ettiği aracını yerinde göremeyen sahibi polise ihbarda bulundu. Polis ekipleri şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.
Pes dedirten hırsızlık

Isparta'da park halindeki bir aracın çalınması an be an güvenlik kameralarına yansıdı.

Olay dün 17.00 sıralarında Kepeci Mahallesi 1219 Sokakta meydana geldi. Park halindeki hafif ticari araç kimliği belirsiz kişilerce çalındı. O anlar ise bir işyerinin güvenlik kameralarına yansıdı. Rahatlığı ile pes dedirten hırsızlar, aracı çalıştırdıktan sonra olay yerinden kayıpları karıştı. Park ettiği aracını yerinde göremeyen sahibi polise ihbarda bulundu. Polis ekipleri şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.