Rögar borularında mahsur kalan yavru kediler kurtarıldı

ASAYİŞ 27.05.2022 - 18:26, Güncelleme: 27.05.2022 - 18:26
 

Rögar borularında mahsur kalan yavru kediler kurtarıldı

Rögar borularında mahsur kalan yavru kediler kurtarıldı
Isparta'nın Eğirdir ilçesinde rögar borularında mahsur kalan 2 yavru kediyi belediye ekipleri kurtardı. Tarihi Hızırbey Camii'nin bahçesindeki rögar borularına giren yavru 2 kedinin çıkamadığı ihbarı üzerine olay yerine Eğirdir Belediyesi İtfaiye ve Kanalizasyon İşleri personelleri yönlendirildi. Gelen ekipler yaklaşık 2 saat süren çalışma sonucu kedileri sağsalim kurtarmayı başardı. Kurtarılan kediler daha sonra kaçarak, bölgeden uzaklaştı.  
Rögar borularında mahsur kalan yavru kediler kurtarıldı

Isparta'nın Eğirdir ilçesinde rögar borularında mahsur kalan 2 yavru kediyi belediye ekipleri kurtardı.

Tarihi Hızırbey Camii'nin bahçesindeki rögar borularına giren yavru 2 kedinin çıkamadığı ihbarı üzerine olay yerine Eğirdir Belediyesi İtfaiye ve Kanalizasyon İşleri personelleri yönlendirildi. Gelen ekipler yaklaşık 2 saat süren çalışma sonucu kedileri sağsalim kurtarmayı başardı. Kurtarılan kediler daha sonra kaçarak, bölgeden uzaklaştı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.