SDÜ Kadın Hastalıkları ve Doğum Polikliniği Yeni Binasına Taşındı

SPOR 05.12.2023 - 13:03, Güncelleme: 05.12.2023 - 13:03
 

SDÜ Kadın Hastalıkları ve Doğum Polikliniği Yeni Binasına Taşındı

SDÜ Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalı poliklinikleri, ‘Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Klinikleri’ adı altında açılan yeni binasında hizmet vermeye başladı.
Hastane poliklinikler binasında 3 numaralı peronda bulunan, Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalı polikliniği, yapımı tamamlanan yeni binasında, hasta ve hasta  yakınlarına en  iyi sağlık hizmetini  modern ve konforlu  bir şekilde sunmaya davam ediyor. Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalı Başkanı Prof.Dr. Gökhan Bayhan, emeği geçenlere teşekkür ederek, “Bölge ve ilimiz için gurur verici bir gelişme” dedi. Prof.Dr. Bayhan, “Bayhan, Kadın Hastalıkları ve Doğum polikliniğimiz yeni binasında hizmete girdi. Buranın hizmete açılmasında sayın rektörümüze, sayın rektör yardımcılarımıza, sayın başhekimimize ve tüm personelimize çok teşekkür ederiz. Burada 6 öğretim üyesi hizmet veriyoruz 30 civarı asistan hekimimiz var. Günde 200 ila 400 hastaya hizmet verebilecek kapasitedeyiz. Türkiye’de kadın doğum polikliniklerinde olan tüm yeni teknoloji SDÜ Hastanesi Kadın Doğum polikliniğinde de mevcut. Öğretim üyesi kadromuz ve asistan hekimlerimiz, Perinatoloji, Jinekolojk Onkoloji ve İnfertilite (tüp bebek) olarak ileri teknoloji alt yapımız ve bilimsel, teknolojik bir birikimimiz var. SDÜ Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum bölümü olarak Isparta ve bölgesine hizmet veriyoruz başarı ve hasta memnuniyeti açısından Türkiye’nin her hangi bir merkezinden hiçbir farkımız yok ve bizler son derece iddialıyız. Yeni yerimizle birlikte çok çok daha iyi hizmet vereceğimizi düşünüyoruz. Yataklı bölümümüzde tek kişilik odalarımız olacak her türlü donanımı mevcut. Bu yüzden bölge ve Isparta için çok guru verici bir gelişme ve katkısı olan herkese çok teşekkür ederim” dedi. SDÜ Hastanesi Başhekimi Prof.Dr. Taylan Oksay, Kadın Hastalıkları ve Doğum polikliniğimizi yeni yerine taşıdık ve iki haftadan bu yana burada, hastalarımıza daha konforlu bir ortamda hizmet veriyoruz. Alanında uzman akademik kadromuz ve ileri teknoloji imkanlarımızla, jinekolojik onkoloji, perinatoloji, detaylı ultrason cihazlarımızla üniversitemizde üstün imkanlarla hizmet vermekteydik. Şu anda yeni binamızda hastalarımıza daha da ferah bir ortamda hizmet veriyoruz” dedi.
SDÜ Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalı poliklinikleri, ‘Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Klinikleri’ adı altında açılan yeni binasında hizmet vermeye başladı.

Hastane poliklinikler binasında 3 numaralı peronda bulunan, Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalı polikliniği, yapımı tamamlanan yeni binasında, hasta ve hasta  yakınlarına en  iyi sağlık hizmetini  modern ve konforlu  bir şekilde sunmaya davam ediyor.

Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalı Başkanı Prof.Dr. Gökhan Bayhan, emeği geçenlere teşekkür ederek, “Bölge ve ilimiz için gurur verici bir gelişme” dedi.

Prof.Dr. Bayhan, “Bayhan, Kadın Hastalıkları ve Doğum polikliniğimiz yeni binasında hizmete girdi. Buranın hizmete açılmasında sayın rektörümüze, sayın rektör yardımcılarımıza, sayın başhekimimize ve tüm personelimize çok teşekkür ederiz. Burada 6 öğretim üyesi hizmet veriyoruz 30 civarı asistan hekimimiz var. Günde 200 ila 400 hastaya hizmet verebilecek kapasitedeyiz.

Türkiye’de kadın doğum polikliniklerinde olan tüm yeni teknoloji SDÜ Hastanesi Kadın Doğum polikliniğinde de mevcut. Öğretim üyesi kadromuz ve asistan hekimlerimiz, Perinatoloji, Jinekolojk Onkoloji ve İnfertilite (tüp bebek) olarak ileri teknoloji alt yapımız ve bilimsel, teknolojik bir birikimimiz var.

SDÜ Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum bölümü olarak Isparta ve bölgesine hizmet veriyoruz başarı ve hasta memnuniyeti açısından Türkiye’nin her hangi bir merkezinden hiçbir farkımız yok ve bizler son derece iddialıyız. Yeni yerimizle birlikte çok çok daha iyi hizmet vereceğimizi düşünüyoruz. Yataklı bölümümüzde tek kişilik odalarımız olacak her türlü donanımı mevcut. Bu yüzden bölge ve Isparta için çok guru verici bir gelişme ve katkısı olan herkese çok teşekkür ederim” dedi.

SDÜ Hastanesi Başhekimi Prof.Dr. Taylan Oksay, Kadın Hastalıkları ve Doğum polikliniğimizi yeni yerine taşıdık ve iki haftadan bu yana burada, hastalarımıza daha konforlu bir ortamda hizmet veriyoruz. Alanında uzman akademik kadromuz ve ileri teknoloji imkanlarımızla, jinekolojik onkoloji, perinatoloji, detaylı ultrason cihazlarımızla üniversitemizde üstün imkanlarla hizmet vermekteydik. Şu anda yeni binamızda hastalarımıza daha da ferah bir ortamda hizmet veriyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.