Traktörle otomobil çarpıştı

YAŞAM 18.03.2024 - 17:10, Güncelleme: 18.03.2024 - 17:10
 

Traktörle otomobil çarpıştı

Isparta’da meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yaralandı.
Kaza Şarkikaraağaç İlçesi Göksöğüt Köyü yolundan saat:15.00 sıralarında meydana geldi. Mevlüt Katırcı’nın (73) kullandığı traktör ile Ali Çetinkaya’nın (21) yönetimindeki otomobille çarpıştı. Kazada sürücüler ile birlikte otomobilde bulunan Osman Çetinkaya (29) ve Kasım Çelik (29) yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralılar ilk müdahalesinin ardından tedavi edilmek üzere önce Şarkikaraağaç Devlet Hastanesi’ne ardından Süleyman Demirel Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ne sevk edildi. Mevlüt Katırcı’nın hayati tehlikesi olduğu öğrenildi.       
Isparta’da meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yaralandı.

Kaza Şarkikaraağaç İlçesi Göksöğüt Köyü yolundan saat:15.00 sıralarında meydana geldi. Mevlüt Katırcı’nın (73) kullandığı traktör ile Ali Çetinkaya’nın (21) yönetimindeki otomobille çarpıştı. Kazada sürücüler ile birlikte otomobilde bulunan Osman Çetinkaya (29) ve Kasım Çelik (29) yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralılar ilk müdahalesinin ardından tedavi edilmek üzere önce Şarkikaraağaç Devlet Hastanesi’ne ardından Süleyman Demirel Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ne sevk edildi.

Mevlüt Katırcı’nın hayati tehlikesi olduğu öğrenildi.   

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.