Tural’dan Ayazmana’da gövde gösterisi

ISPARTA 21.03.2024 - 12:07, Güncelleme: 21.03.2024 - 12:07
 

Tural’dan Ayazmana’da gövde gösterisi

İYİ Parti’nin Isparta Belediye Başkan adayı Ahmet Tural’ın Ayazmana Mahallesindeki mitingi, gövde gösterisine dönüştü. Coşkulu kalabalığa hitap eden İYİ Partili Tural, mevcut belediyenin en temel sorumlulukları yerine getirmediğini söyledi. ITKM üzerinden AKP’li belediye yönetimlerine yüklenen Tural, buranın peşkeş çekildiğini ifade etti.
İYİ Parti’nin Isparta Belediye Başkan adayı Ahmet Tural’ın Ayazmana Mahallesindeki mitingi, büyük destek gördü.  Miting yerine kalabalık bir konvoyla gelen Tural, meşalelerle karşılandı. Yüzlerce kişinin katıldığı buluşmada konuşan Tural, AK Partili Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’i adeta topa tuttu. SINIFTA KALDILAR Belediyenin asli görevlerini bile yapamadığını savunan Tural, “Suyumuzu içemiyoruz. Asfalt, kaldırım yapmak yok, çöpler zaten toplanmıyor ve temizlik yok. Bunlar beceriksizler ve sınıfta kaldılar. İnşallah bunları biz yapacağız” dedi. 105 MİLYON LİRA KAMU ZARARI VAR PEŞİNE DÜŞTÜNMÜ? Isparta Ticaret Kültür Merkezi üzerinden AKP’li belediye yönetimlerini eleştiren İYİ Partili Tural, “2005 yılında dönemin AKP’li Belediye zihniyetince burası yüzde 23 kat karşılığıyla peşkeş çekildi. Bu firma taahhüdünü yerine getiremeyince cezalı duruna düştü. Bilirkişi o dönem 105 milyon lira kamu zararı tespit etti.  ITKM’yi açtık diye övünen mevcut belediye başkanı siz bu paranın peşine düştünüz mü? Daha sonra  FETÖ operasyonuyla buraya TMSF kayyum olarak atandı. Mevcut belediye başkanı burayı açacağım dedi.    BELEDİYE SENİN BABANIN MALI DEĞİL Peki yapmış olduğu mukavelenin içeriğini biliyor musunuz? Belediye kazanmış olduğu davalardan hepsinden feragat edecek. Kadıahmetoğlu adına, yani o şirket adına açılan davalarda eğer bu şirket kazanmışsa, belediye görevini yerine getirecek. Ey mevcut belediye başkanı. Bu belediye senin babanın malı değil, senin şirketin değil. Sen kendi başına bu hakkı nereden buluyorsun? Sizler Isparta’nın 55 bin metrekare yerini peşkeş çektiniz. Şimdi de açtık diye övünüyorsunuz.  Isparta’nın 55 bin metrekare yeri uçtu gitti. SEN BUNLARA CEVAP VER  Bu ticaret kültür merkezinden hiç dükkan satmadım diyorsun. Biz sana diyoruz ki Isparta Belediyesi'nin o dönem 105 milyon lira alacağı var mıydı? Harçlardan alacağı var mıydı? Şirketin Taahhüdünü yerine getirmediğinden dolayı alacakları var mıydı? Sen bunlardan vazgeçtin mi? Geçmedin mi? Bunlara cevap ver? Biz Isparta’nın malını hiçbir zaman peşkeş çektirmeyeceğiz ” dedi. HADİ ORADAN ÇIKIŞI Mahallenin koku sorununa da çözüm üretilmediğine dikkat çeken Tural, “Yazın bu koku yüzünden hanım kardeşlerim, analarım, bacılarım pençesini açamıyor. Sen açtı diye söylüyorsun da açamıyor, açamıyor. Sorsan bunlar çevreciyiz dediler, hadi oradan. Çevreyle hiçbir alakaları yok. Bunların işi gücü rantsal dönüşümlerde. Koku sorununu biz çözeceğiz. 31 Mart'ta belediye başkanı olduğumuz zaman vatandaş odaklı çalışacağız. Vatandaşın her hizmetten bilgisi olacak” açıklamalarında bulundu.
İYİ Parti’nin Isparta Belediye Başkan adayı Ahmet Tural’ın Ayazmana Mahallesindeki mitingi, gövde gösterisine dönüştü. Coşkulu kalabalığa hitap eden İYİ Partili Tural, mevcut belediyenin en temel sorumlulukları yerine getirmediğini söyledi. ITKM üzerinden AKP’li belediye yönetimlerine yüklenen Tural, buranın peşkeş çekildiğini ifade etti.

İYİ Parti’nin Isparta Belediye Başkan adayı Ahmet Tural’ın Ayazmana Mahallesindeki mitingi, büyük destek gördü.  Miting yerine kalabalık bir konvoyla gelen Tural, meşalelerle karşılandı. Yüzlerce kişinin katıldığı buluşmada konuşan Tural, AK Partili Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’i adeta topa tuttu.

SINIFTA KALDILAR

Belediyenin asli görevlerini bile yapamadığını savunan Tural, “Suyumuzu içemiyoruz. Asfalt, kaldırım yapmak yok, çöpler zaten toplanmıyor ve temizlik yok. Bunlar beceriksizler ve sınıfta kaldılar. İnşallah bunları biz yapacağız” dedi.

105 MİLYON LİRA KAMU ZARARI

VAR PEŞİNE DÜŞTÜNMÜ?

Isparta Ticaret Kültür Merkezi üzerinden AKP’li belediye yönetimlerini eleştiren İYİ Partili Tural, “2005 yılında dönemin AKP’li Belediye zihniyetince burası yüzde 23 kat karşılığıyla peşkeş çekildi. Bu firma taahhüdünü yerine getiremeyince cezalı duruna düştü. Bilirkişi o dönem 105 milyon lira kamu zararı tespit etti.  ITKM’yi açtık diye övünen mevcut belediye başkanı siz bu paranın peşine düştünüz mü? Daha sonra  FETÖ operasyonuyla buraya TMSF kayyum olarak atandı. Mevcut belediye başkanı burayı açacağım dedi.   

BELEDİYE SENİN BABANIN MALI DEĞİL

Peki yapmış olduğu mukavelenin içeriğini biliyor musunuz? Belediye kazanmış olduğu davalardan hepsinden feragat edecek. Kadıahmetoğlu adına, yani o şirket adına açılan davalarda eğer bu şirket kazanmışsa, belediye görevini yerine getirecek. Ey mevcut belediye başkanı. Bu belediye senin babanın malı değil, senin şirketin değil. Sen kendi başına bu hakkı nereden buluyorsun? Sizler Isparta’nın 55 bin metrekare yerini peşkeş çektiniz. Şimdi de açtık diye övünüyorsunuz.  Isparta’nın 55 bin metrekare yeri uçtu gitti.

SEN BUNLARA CEVAP VER

 Bu ticaret kültür merkezinden hiç dükkan satmadım diyorsun. Biz sana diyoruz ki Isparta Belediyesi'nin o dönem 105 milyon lira alacağı var mıydı? Harçlardan alacağı var mıydı? Şirketin Taahhüdünü yerine getirmediğinden dolayı alacakları var mıydı? Sen bunlardan vazgeçtin mi? Geçmedin mi? Bunlara cevap ver? Biz Isparta’nın malını hiçbir zaman peşkeş çektirmeyeceğiz ” dedi.

HADİ ORADAN ÇIKIŞI

Mahallenin koku sorununa da çözüm üretilmediğine dikkat çeken Tural, “Yazın bu koku yüzünden hanım kardeşlerim, analarım, bacılarım pençesini açamıyor. Sen açtı diye söylüyorsun da açamıyor, açamıyor. Sorsan bunlar çevreciyiz dediler, hadi oradan. Çevreyle hiçbir alakaları yok. Bunların işi gücü rantsal dönüşümlerde. Koku sorununu biz çözeceğiz. 31 Mart'ta belediye başkanı olduğumuz zaman vatandaş odaklı çalışacağız. Vatandaşın her hizmetten bilgisi olacak” açıklamalarında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.