Türk Haber-Sen Isparta İl Temsilciliği Kahvaltıda Buluştu

YAŞAM 07.03.2022 - 12:01, Güncelleme: 07.03.2022 - 12:01
 

Türk Haber-Sen Isparta İl Temsilciliği Kahvaltıda Buluştu

Türk Haber-Sen Isparta İl Temsilciliği Kahvaltıda Buluştu
Hür irade, Milli Tercih düsturuyla hareket eden, Türkiye Kamu-Sen Konfederasyonuna bağlı olarak haberleşme sektöründe hizmet veren Türk Haber-Sen, Isparta İl Temsilciliği tarafından 06.03.2022 tarihinde sendikanın yeni il yönetimi ile üyelerimizin tanışma ve kaynaşması adı altında Isparta il ve ilçelerindeki PTT çalışanları ile ailelerine kahvaltı programı düzenlendi. Türk Haber-Sen Isparta İl Başkanı Ayşe Gezgiç, İl Başkan Yardımcı Güldane Aykut, yönetim kurulu üyeleri Özkan Yıldırım ve Murat Aslan tarafından organize edilen kahvaltı programında birlik beraberlik vurgusu yapıldı. Türk Haber-Sen olarak sendikacılık açısından üyelerle omuz omuza hep birlikte geleceği inşa etme vurgusu ve daha müreffeh bir yaşam ortamı oluşturulacağı söylendi. Bilimsel memur sendikacılığın öncüsü Türk Haber-Sen Isparta’da yeni yüzüyle yeni yönetimiyle üyeleriyle buluşmanın mutluluğunu yaşadı. Programın düzenlenmesinde emeği geçen herkese, başta Türk Haber-Sen Genel Başkanımız Yücel KAZANCIOĞLU'na, Genel Başkan Yardımcılarımız Ahmet Önder KAZANCI ve Hakan İlhan KURT’a şükranlarımızı sunarız. Davetimize katılan Türkiye Kamu-Sen Isparta İl Temsilcimiz Hilmi YILMAZ'a,  Türk Sağlık - Sen Şube Başkanı Hayrettin ÇİÇEN'e, Türk Yerel Hizmet - Sen Şube Başkanı Ahmet KAYA'ya, Türk Diyanet Vakıf - Sen Şube Başkanı Mustafa GÜNGÖR'e Türk Ulaşım-Sen İl Temsilcisi Uğur ÖZSOY'a ve Türk Eğitim Sen Şube Başkan yardımcımız Murat SAVUCU'ya teşekkür ederiz.
Türk Haber-Sen Isparta İl Temsilciliği Kahvaltıda Buluştu

Hür irade, Milli Tercih düsturuyla hareket eden, Türkiye Kamu-Sen Konfederasyonuna bağlı olarak haberleşme sektöründe hizmet veren Türk Haber-Sen, Isparta İl Temsilciliği tarafından 06.03.2022 tarihinde sendikanın yeni il yönetimi ile üyelerimizin tanışma ve kaynaşması adı altında Isparta il ve ilçelerindeki PTT çalışanları ile ailelerine kahvaltı programı düzenlendi.

Türk Haber-Sen Isparta İl Başkanı Ayşe Gezgiç, İl Başkan Yardımcı Güldane Aykut, yönetim kurulu üyeleri Özkan Yıldırım ve Murat Aslan tarafından organize edilen kahvaltı programında birlik beraberlik vurgusu yapıldı.

Türk Haber-Sen olarak sendikacılık açısından üyelerle omuz omuza hep birlikte geleceği inşa etme vurgusu ve daha müreffeh bir yaşam ortamı oluşturulacağı söylendi.

Bilimsel memur sendikacılığın öncüsü Türk Haber-Sen Isparta’da yeni yüzüyle yeni yönetimiyle üyeleriyle buluşmanın mutluluğunu yaşadı.

Programın düzenlenmesinde emeği geçen herkese, başta Türk Haber-Sen Genel Başkanımız Yücel KAZANCIOĞLU'na, Genel Başkan Yardımcılarımız Ahmet Önder KAZANCI ve Hakan İlhan KURT’a şükranlarımızı sunarız.

Davetimize katılan Türkiye Kamu-Sen Isparta İl Temsilcimiz Hilmi YILMAZ'a,  Türk Sağlık - Sen Şube Başkanı Hayrettin ÇİÇEN'e, Türk Yerel Hizmet - Sen Şube Başkanı Ahmet KAYA'ya, Türk Diyanet Vakıf - Sen Şube Başkanı Mustafa GÜNGÖR'e Türk Ulaşım-Sen İl Temsilcisi Uğur ÖZSOY'a ve Türk Eğitim Sen Şube Başkan yardımcımız Murat SAVUCU'ya teşekkür ederiz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.