Türkiye Kamu Sen Isparta Temsilciliğinde Devir Teslim Yapıldı

ISPARTA 03.12.2021 - 12:49, Güncelleme: 03.12.2021 - 13:07
 

Türkiye Kamu Sen Isparta Temsilciliğinde Devir Teslim Yapıldı

Türkiye Kamu Sen İl Temsilcisi Ali Balaban’ın emekliliğinin ardından boşalan Türkiye Kamu Sen İl Temsilciliği koltuğuna Hilmi Yılmaz atandı. Türkiye Kamu Sen’de dün devir teslim töreni yapıldı.
Türkiye Kamu Sen İl Temsilciği’nde gerçekleştirilen devir teslim törenine konfederasyona bağlı sendika temsilcileri de katıldı. Törende konuşan Ali Balaban, “Bugüne kadar Türkiye Kamu Sen il temsilcisi olarak sendika başkanlarımızla koordineli ve başarılı çalışmalara imza attık. Emekliliğimin gelmesiyle birlikte bayrağı devretme zamanı geldi. Görevi alan Hilmi Yılmaz başkanımıza ve yeni şube başkanlarımıza bu kutlu görevde başarılar diliyorum” dedi. Türkiye Kamu Sen İl Temsilciliği görevine getirilen Hilmi Yılmaz da “Ben öncelikle Ali Balaban başkanımıza bugüne kadar başarılı bir yöneticilik yaptığı için teşekkür ediyorum. Konfederasyonumuzun kamu çalışanlarının sesi olması noktasında büyük fedakarlıklarla görev yürüttü. Bugün bu görev bize tevdi edildi. İnşallah bizlerde devraldığımız bu kutlu bayrağı daha yükseklerde taşıyarak, konfederasyonumuzu ve sendikamızı en iyi şekilde temsil etmeye çalışacağız. Ali Balaban başkanımızın tecrübeleri de bu anlamda bize ışık tutacaktır. Türkiye Kamu Sen konfederasyonumuza bağlı 12 sendikamızla birlikte bugüne kadar olduğu gibi birlik ve beraberlik içerisinde hak ve hukuk mücadelemize devam edeceğiz. Milli birliğimizi ve beraberliğimizi, vatan sevgimizi, millet sevgimizi şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da mücadelemizin mihenk taşı olarak gördüğümüzü belirterek bu bayrak değişiminin hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.      Türk Eğitim Sen Şube Başkanı Yahya Hakan Çelik de Ali Balaban’a teşekkür plaketi takdim ederek çalışmalarından dolayı teşekkür etti.
Türkiye Kamu Sen İl Temsilcisi Ali Balaban’ın emekliliğinin ardından boşalan Türkiye Kamu Sen İl Temsilciliği koltuğuna Hilmi Yılmaz atandı. Türkiye Kamu Sen’de dün devir teslim töreni yapıldı.

Türkiye Kamu Sen İl Temsilciği’nde gerçekleştirilen devir teslim törenine konfederasyona bağlı sendika temsilcileri de katıldı.

Törende konuşan Ali Balaban, “Bugüne kadar Türkiye Kamu Sen il temsilcisi olarak sendika başkanlarımızla koordineli ve başarılı çalışmalara imza attık. Emekliliğimin gelmesiyle birlikte bayrağı devretme zamanı geldi. Görevi alan Hilmi Yılmaz başkanımıza ve yeni şube başkanlarımıza bu kutlu görevde başarılar diliyorum” dedi.

Türkiye Kamu Sen İl Temsilciliği görevine getirilen Hilmi Yılmaz da “Ben öncelikle Ali Balaban başkanımıza bugüne kadar başarılı bir yöneticilik yaptığı için teşekkür ediyorum. Konfederasyonumuzun kamu çalışanlarının sesi olması noktasında büyük fedakarlıklarla görev yürüttü. Bugün bu görev bize tevdi edildi. İnşallah bizlerde devraldığımız bu kutlu bayrağı daha yükseklerde taşıyarak, konfederasyonumuzu ve sendikamızı en iyi şekilde temsil etmeye çalışacağız. Ali Balaban başkanımızın tecrübeleri de bu anlamda bize ışık tutacaktır. Türkiye Kamu Sen konfederasyonumuza bağlı 12 sendikamızla birlikte bugüne kadar olduğu gibi birlik ve beraberlik içerisinde hak ve hukuk mücadelemize devam edeceğiz. Milli birliğimizi ve beraberliğimizi, vatan sevgimizi, millet sevgimizi şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da mücadelemizin mihenk taşı olarak gördüğümüzü belirterek bu bayrak değişiminin hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.     

Türk Eğitim Sen Şube Başkanı Yahya Hakan Çelik de Ali Balaban’a teşekkür plaketi takdim ederek çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.