Uluborlu'da korku dolu anlar Sel Yolu kapattı

ISPARTA 11.08.2022 - 11:34, Güncelleme: 11.08.2022 - 11:36
 

Uluborlu'da korku dolu anlar Sel Yolu kapattı

Uluborlu'da korku dolu anlar Sel Yolu kapattı
Isparta'da 3 gündür devam eden sağanak yağış zaman zaman zor anlar yaşatıyor. Uluborlu'da dün akşam saatlerinde başlayan sağanak yağış sonrası İnhisar Köyü yolu sel sonrası kapandı. Dağdan gelen sel korku dolu anlar yaşattı. İl genelinde sağanak yağışlar devam ediyor. Dün ise Uluborlu'da akşam saatlerinde başlayan ve etkisini artıran sağanak yağış sonrası bir köy yolu sel nedeniyle kapandı. Uluborlu-İnhisar köy yolu dağdan gelen sel nedeniyle trafiğe kapandı. Sürücüler korku dolu anlar yaşadı. Kapanan yol sonrası belediye ekipleri iş makinaları ile yolda temizleme çalışması başlattı. Olayda şans eseri yaralanan olmadı.   
Uluborlu'da korku dolu anlar Sel Yolu kapattı

Isparta'da 3 gündür devam eden sağanak yağış zaman zaman zor anlar yaşatıyor. Uluborlu'da dün akşam saatlerinde başlayan sağanak yağış sonrası İnhisar Köyü yolu sel sonrası kapandı. Dağdan gelen sel korku dolu anlar yaşattı.

İl genelinde sağanak yağışlar devam ediyor. Dün ise Uluborlu'da akşam saatlerinde başlayan ve etkisini artıran sağanak yağış sonrası bir köy yolu sel nedeniyle kapandı. Uluborlu-İnhisar köy yolu dağdan gelen sel nedeniyle trafiğe kapandı. Sürücüler korku dolu anlar yaşadı. Kapanan yol sonrası belediye ekipleri iş makinaları ile yolda temizleme çalışması başlattı. Olayda şans eseri yaralanan olmadı. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.