Uluborlu’da öğrenci servisleri denetlendi

ISPARTA 15.02.2022 - 12:58, Güncelleme: 15.02.2022 - 12:58
 

Uluborlu’da öğrenci servisleri denetlendi

Uluborlu’da öğrenci servisleri denetlendi
Isparta’nın Uluborlu ilçesinde Eğitim öğretim yılı ikinci dönemin başlaması ve öğrencilerin yeniden ders başı yapmasının ardından İlçe Emniyet Amirliği Trafik Tescil ve Denetleme Şube ile İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından, servis araçları denetimleri yapıldı. 2021-2022 Eğitim-öğretim yılında 15 günlük sömestr tatilinin ardından ilkokul, ortaokul ve lise öğrencileri okula başladı. Yarıyıl tatilinin sona ermesi sonrası öğrenciler yeniden ders başı yaparken, İlçe Emniyet Amirliği ile İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri de denetimlerini arttırdı. Okul servis araçlarına yönelik denetim yapan ekipler, servis şoförlerinin evraklarını kontrol ederek Genel Bilgi Taraması yaptı. Denetimde tek tek durdurulan okul servislerindeki öğrenci ve servis görevlilerine Koronavirüs bilgilendirmesi yapılarak araçlarında dezenfekte olup olmadığı da kontrol edildi.
Uluborlu’da öğrenci servisleri denetlendi

Isparta’nın Uluborlu ilçesinde Eğitim öğretim yılı ikinci dönemin başlaması ve öğrencilerin yeniden ders başı yapmasının ardından İlçe Emniyet Amirliği Trafik Tescil ve Denetleme Şube ile İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından, servis araçları denetimleri yapıldı.

2021-2022 Eğitim-öğretim yılında 15 günlük sömestr tatilinin ardından ilkokul, ortaokul ve lise öğrencileri okula başladı. Yarıyıl tatilinin sona ermesi sonrası öğrenciler yeniden ders başı yaparken, İlçe Emniyet Amirliği ile İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri de denetimlerini arttırdı. Okul servis araçlarına yönelik denetim yapan ekipler, servis şoförlerinin evraklarını kontrol ederek Genel Bilgi Taraması yaptı.

Denetimde tek tek durdurulan okul servislerindeki öğrenci ve servis görevlilerine Koronavirüs bilgilendirmesi yapılarak araçlarında dezenfekte olup olmadığı da kontrol edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.