Üniversite öğrencileri minik öğrencilere yazılım öğretti

08.12.2022 - 13:56, Güncelleme: 08.12.2022 - 13:56
 

Üniversite öğrencileri minik öğrencilere yazılım öğretti

Üniversite öğrencileri minik öğrencilere yazılım öğretti
Süleyman Demirel Üniversitesi İletişim Fakültesi Halka İlişkiler ve Tanıtım Bölümü Öğrencileri  Rabia Aktaş, Esra Çelik, Oğuzhan Kaçan, Ferhan Rüvayda Baloğlu, Büşra Aslan, Melisa Sıdıka Özkiraz Profesyonel Halkla İlişkiler 2 dersi kapsamında "Geleceğin Yazılımcıları" adlı sosyal sorumluluk projelerini gerçekleştirmek için 21 Kasım 2022 tarihinde Isparta Yedişehitler Ortaokulunun 5. Ve 7. Sınıflarıyla bir araya geldi. Üniversite öğrencileri minik öğrencilere yazılım hakkında bilgi verdi. Yazılım Mühendisi Mehmet Onur Doğan ile beraber kod yazmayı öğrendiler ve ilk kodlarını yazdılar. Bunun yanında üniversite öğrencileri minik öğrencilere  kodlamaya kolay yoldan güçlü temeller atabilmeleri için başlangıç seviyesinde kitaplar hediye ettiler. Etkinlik sona erdikten sonra röportaj yapmak isteyen öğrencilerle sunum hakkında duygu ve düşüncelerini öğrendik. Sanal gerçeklik videolarının , ilk icat edilen bilgisayarın boyutları ve kodlamayı oyunlarla öğrenmeleri  Öğrencilerin oldukça ilgisini çekti.
Üniversite öğrencileri minik öğrencilere yazılım öğretti

Süleyman Demirel Üniversitesi İletişim Fakültesi Halka İlişkiler ve Tanıtım Bölümü Öğrencileri  Rabia Aktaş, Esra Çelik, Oğuzhan Kaçan, Ferhan Rüvayda Baloğlu, Büşra Aslan, Melisa Sıdıka Özkiraz Profesyonel Halkla İlişkiler 2 dersi kapsamında "Geleceğin Yazılımcıları" adlı sosyal sorumluluk projelerini gerçekleştirmek için 21 Kasım 2022 tarihinde Isparta Yedişehitler Ortaokulunun 5. Ve 7. Sınıflarıyla bir araya geldi.
Üniversite öğrencileri minik öğrencilere yazılım hakkında bilgi verdi.
Yazılım Mühendisi Mehmet Onur Doğan ile beraber kod yazmayı öğrendiler ve ilk kodlarını yazdılar. Bunun yanında üniversite öğrencileri minik öğrencilere  kodlamaya kolay yoldan güçlü temeller atabilmeleri için başlangıç seviyesinde kitaplar hediye ettiler.
Etkinlik sona erdikten sonra röportaj yapmak isteyen öğrencilerle sunum hakkında duygu ve düşüncelerini öğrendik. Sanal gerçeklik videolarının , ilk icat edilen bilgisayarın boyutları ve kodlamayı oyunlarla öğrenmeleri 
Öğrencilerin oldukça ilgisini çekti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.