Yalvaç'a TOKİ Müjdesi

ISPARTA 25.03.2022 - 13:51, Güncelleme: 25.03.2022 - 13:51
 

Yalvaç'a TOKİ Müjdesi

Ak Parti Yalvaç İlçe Başkanı Alperen Mustafa Özer, bugün gerçekleştirdikleri Ankara ziyaretinden TOKİ ile ilgili güzel haberle döndü.
Bir grup parti yöneticisiyle Ankara’ya giden Özer, TOKİ Başkanlığı’nı ve TBMM’ye giderek ziyaretler gerçekleştirdiler. Yalvaç’a yapılması için uğraş verdikleri TOKİ sosyal konutları hakkında bilgi almak için gittikleri Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nda, taslak proje ve taslak imar planının tamamlandığını öğrendiklerini belirten Özer, Mayıs ayında açıklanacak 2022 yılı 100.000 sosyal konut projesine Yalvaç’ın dahil edileceğini müjdeledi. Özer, Ankara ziyaretiyle ilgili şu paylaşımı yaptı: “Isparta Milletvekilimiz ve Ak Parti YSK Temsilcisi sayın Recep ÖZEL’i ziyaret ederek Yalvaç’ımıza yapılan ve yapılacak olan hizmetler ile alakalı istişarelerde bulunduk. TOKİ Genel Başkanlığı’nı ziyaret ederek güzel Yalvaç’ımıza yapılması planlanan TOKİ konutları hakkında bilgi aldık ve taslak proje ile taslak imar planının tamamlanarak onay aşamasına geldiğini ve Mayıs ayında yayınlanacak 2022 yılı 100.000 konut planlamasına dahil edileceğini sevinerek öğrendik. Olmazsa olmazımız olan TOKİ konutlarını ilçemize kazandırmak için tüm gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz. Genel Merkez Isparta koordinatörü ve Çankırı Milletvekili sayın Salim ÇİVİTCİOĞLU’nu ziyaret ettik.”
Ak Parti Yalvaç İlçe Başkanı Alperen Mustafa Özer, bugün gerçekleştirdikleri Ankara ziyaretinden TOKİ ile ilgili güzel haberle döndü.

Bir grup parti yöneticisiyle Ankara’ya giden Özer, TOKİ Başkanlığı’nı ve TBMM’ye giderek ziyaretler gerçekleştirdiler.

Yalvaç’a yapılması için uğraş verdikleri TOKİ sosyal konutları hakkında bilgi almak için gittikleri Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nda, taslak proje ve taslak imar planının tamamlandığını öğrendiklerini belirten Özer, Mayıs ayında açıklanacak 2022 yılı 100.000 sosyal konut projesine Yalvaç’ın dahil edileceğini müjdeledi.

Özer, Ankara ziyaretiyle ilgili şu paylaşımı yaptı:

“Isparta Milletvekilimiz ve Ak Parti YSK Temsilcisi sayın Recep ÖZEL’i ziyaret ederek Yalvaç’ımıza yapılan ve yapılacak olan hizmetler ile alakalı istişarelerde bulunduk.

TOKİ Genel Başkanlığı’nı ziyaret ederek güzel Yalvaç’ımıza yapılması planlanan TOKİ konutları hakkında bilgi aldık ve taslak proje ile taslak imar planının tamamlanarak onay aşamasına geldiğini ve Mayıs ayında yayınlanacak 2022 yılı 100.000 konut planlamasına dahil edileceğini sevinerek öğrendik. Olmazsa olmazımız olan TOKİ konutlarını ilçemize kazandırmak için tüm gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz.

Genel Merkez Isparta koordinatörü ve Çankırı Milletvekili sayın Salim ÇİVİTCİOĞLU’nu ziyaret ettik.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.