YALVAÇ’LI ASTSUBAY TRAFİK KAZASINDA HAYATINI KAYBETTİ

ISPARTA 22.02.2022 - 18:02, Güncelleme: 22.02.2022 - 18:02
 

YALVAÇ’LI ASTSUBAY TRAFİK KAZASINDA HAYATINI KAYBETTİ

YALVAÇ’LI ASTSUBAY TRAFİK KAZASINDA HAYATINI KAYBETTİ
Yalvaç Sücüllü'lü Astsubay Çavuş İsa Özcan'li, Istanbul'da gecirdigi trafik kazasinda hayatinı kaybetti. Kaza, dün akşam istanbul Küçükçekmece'de meydana geldi. isa Özcanli'nin kullandıgı motosiklet ile ters istikamete dönmek isteyen otomobil çarpisti. Çarpmann etkisi ile Isa Ozcanli motosikletten savruldu. Kaza sonucu agir yaralanan Astsubay Çavuş İsa Özcanli hastaneye kaldirilirken, otomobil sürücüsü ise gözaltina alindi. Agir yarali olarak hastaneye kaldirilan isa Özcanli, yapilan tüm müdahalelere ramen kurtarilamadi. Astsubay Çavuş isa Özcanli'nin cenazesi, Çarşamba günü ögle namazina müteakip Yalvaç Sücüllüde toprağa verilecek
YALVAÇ’LI ASTSUBAY TRAFİK KAZASINDA HAYATINI KAYBETTİ

Yalvaç Sücüllü'lü Astsubay Çavuş İsa Özcan'li, Istanbul'da gecirdigi trafik kazasinda hayatinı kaybetti.
Kaza, dün akşam istanbul Küçükçekmece'de meydana geldi. isa Özcanli'nin kullandıgı motosiklet ile ters istikamete dönmek isteyen otomobil çarpisti. Çarpmann etkisi ile Isa Ozcanli motosikletten savruldu.
Kaza sonucu agir yaralanan Astsubay Çavuş İsa Özcanli hastaneye kaldirilirken, otomobil sürücüsü ise gözaltina alindi. Agir yarali olarak hastaneye kaldirilan isa Özcanli, yapilan tüm müdahalelere ramen kurtarilamadi. Astsubay Çavuş isa Özcanli'nin cenazesi, Çarşamba günü ögle namazina müteakip Yalvaç Sücüllüde toprağa verilecek

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.