Yalvaç'ta kaybolan Alzheimer hastası yaşlı kadın 26 saat sonra bulundu

ISPARTA 22.08.2023 - 11:10, Güncelleme: 22.08.2023 - 11:10
 

Yalvaç'ta kaybolan Alzheimer hastası yaşlı kadın 26 saat sonra bulundu

Yalvaç’ta kaybolan kadın Özgüney yolunda bulundu.
Pazartesi sabah 8:30 sıralarında Yalvaç‘ın kızılca mahallesinde yaşadığı evden ayrılan ve uzun süre kendisinden haber alınamayan 91 yaşındaki Alzheimer hastası kadın kaybolduktan 26 saat sonra bulundu. Çıktığı ikametgâhdan yaklaşık 5 km uzaklıkta ilçeden Özgüney’e gidilen eski ulaşım yolu üzerinde buluna kadın sağlık kontrolünden geçirilmek üzere hastaneye götürüldü. Bulunduğu sırada iyi durumda olan Gülbahar Köse kendisine burada ne yapıyorsun diye soranlara “Bulgur ayıklıyordum “ cevabı verdi. Oğlu Ahmet ve onun ailesi ile birlikte yaşayan yaşlı kadının durumunun iyi olduğu ve geceyi arazide geçirdiği tahmin ediliyor. Kayboldu andan itibaren polis jandarma ve gönüllü vatandaşlar tarafından aranan kadın kaybolduktan tam 26 saat sonra sağ salim bulundu.  
Yalvaç’ta kaybolan kadın Özgüney yolunda bulundu.

Pazartesi sabah 8:30 sıralarında Yalvaç‘ın kızılca mahallesinde yaşadığı evden ayrılan ve uzun süre kendisinden haber alınamayan 91 yaşındaki Alzheimer hastası kadın kaybolduktan 26 saat sonra bulundu.

Çıktığı ikametgâhdan yaklaşık 5 km uzaklıkta ilçeden Özgüney’e gidilen eski ulaşım yolu üzerinde buluna kadın sağlık kontrolünden geçirilmek üzere hastaneye götürüldü.

Bulunduğu sırada iyi durumda olan Gülbahar Köse kendisine burada ne yapıyorsun diye soranlara “Bulgur ayıklıyordum “ cevabı verdi.

Oğlu Ahmet ve onun ailesi ile birlikte yaşayan yaşlı kadının durumunun iyi olduğu ve geceyi arazide geçirdiği tahmin ediliyor.
Kayboldu andan itibaren polis jandarma ve gönüllü vatandaşlar tarafından aranan kadın kaybolduktan tam 26 saat sonra sağ salim bulundu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.