Yedi renkli Eğirdir Gölü'nde bayram tatili yoğunluğu

ISPARTA 14.07.2022 - 12:43, Güncelleme: 14.07.2022 - 12:43
 

Yedi renkli Eğirdir Gölü'nde bayram tatili yoğunluğu

Yedi renkli Eğirdir Gölü'nde bayram tatili yoğunluğu
Isparta’da sıcaktan bunalan tatilciler, Kurban Bayramı'nda kendilerini Eğirdir ilçesindeki Altınkum Plajına atarak gölün tadını çıkardı.  Doğal güzellikleri ve temiz suyuyla dikkati çeken ilçedeki Altınkum Halk Plajı'na akın eden tatilcilerin kimi güneşlendi, kimi denize girerek serinledi. Gölün ve kumun tadını en çok çıkaran ise çocuklar oldu. Bölgede haftanın 7 günü cankurtaran hizmeti veren Eğirdir Belediyesi ekipleri de vatandaşları açılmamaları konusunda anonslarla sık sık uyardı. GÖLÜN VE KUMUN TADINI ÇIKARIYORLAR Eğirdir’e ilçeden, Isparta’dan gelenler olduğu kadar il dışından ve hatta yabancı turistler de Altınkum Plajına akın etti. Isparta’dan ilçeye tatile gelen Davut Yılmaz, Eğirdir’e her yıl geldiğinde mutlaka Altınkum plajına uğradığını ve gölün keyfini çıkardığını söyledi. EN ÇOK YOĞUNLUK BAYRAMIN SON GÜNÜ YAŞANDI Tatilcilerden Tuncay Aldemir de Eğirdir’in bölge için bulunmaz bir tatil beldesi olduğunu ifade etti. Bayramın son günü plajda oldukça yoğunluk yaşandığı vurgulandı.
Yedi renkli Eğirdir Gölü'nde bayram tatili yoğunluğu

Isparta’da sıcaktan bunalan tatilciler, Kurban Bayramı'nda kendilerini Eğirdir ilçesindeki Altın kum Plajına atarak gölün tadını çıkardı.
 Doğal güzellikleri ve temiz suyuyla dikkati çeken ilçedeki Altın kum Halk Plajı'na akın eden tatilcilerin kimi güneşlendi, kimi denize girerek serinledi.
Gölün ve kumun tadını en çok çıkaran ise çocuklar oldu. Bölgede haftanın 7 günü cankurtaran hizmeti veren Eğirdir Belediyesi ekipleri de vatandaşları açılmamaları konusunda anonslarla sık sık uyardı.
GÖLÜN VE KUMUN
TADINI ÇIKARIYORLAR
Eğirdir’e ilçeden, Isparta’dan gelenler olduğu kadar il dışından ve hatta yabancı turistler de Altın kum Plajına akın etti. Isparta’dan ilçeye tatile gelen Davut Yılmaz, Eğirdir’e her yıl geldiğinde mutlaka Altın kum plajına uğradığını ve gölün keyfini çıkardığını söyledi.
EN ÇOK YOĞUNLUK
BAYRAMIN SON GÜNÜ
YAŞANDI
Tatilcilerden Tuncay Aldemir de Eğirdir’in bölge için bulunmaz bir tatil beldesi olduğunu ifade etti. Bayramın son günü plajda oldukça yoğunluk yaşandığı vurgulandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.