Yolcu taşıyan aracın önünü kesen taksiciler gözaltına alındı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.12.2023 - 13:00, Güncelleme: 26.12.2023 - 12:50
 

Yolcu taşıyan aracın önünü kesen taksiciler gözaltına alındı

Yolcu taşıyan aracın önünü kesen taksiciler gözaltına alındı
Antalya’da bir acenteye bağlı olarak çalışan aracın yolunu korsan taksicilik yaptığı gerekçesiyle kesen 2 taksici gözaltına alındı.Edinilen bilgiye göre otelden müşterilerini alarak havaalanına gitmek üzere yola çıkan E.K.’nın yolu ticari taksi şoförleri Y.E.G. ve Ş.Ç. tarafından kesildi. A.K. korsan taksicilik yaptığını iddia ederek evraklarını kontrol etmeye çalıştıkları gerekçesiyle iki kişi hakkında şikayetçi oldu. Trafik ekiplerince yapılan kontrollerde müşteki E.K.’nın yolcu taşıma belgesinin olduğu, acenteye bağlı müşterilerini taşıdığını ve herhangi bir olumsuz durumunun bulunmadığı tespit edildi.Olayla ilgili olarak şüpheliler Y.E.G. ve Ş.Ç. isimli hakkında "Kişiyi Hürriyetinden Yoksun Kılma" ve "İş ve Çalışma Hürriyetinin İhlali" suçlarından Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatılarak gözaltına alındıkları bildirildi.
Yolcu taşıyan aracın önünü kesen taksiciler gözaltına alındı
Antalya’da bir acenteye bağlı olarak çalışan aracın yolunu korsan taksicilik yaptığı gerekçesiyle kesen 2 taksici gözaltına alındı.
Edinilen bilgiye göre otelden müşterilerini alarak havaalanına gitmek üzere yola çıkan E.K.’nın yolu ticari taksi şoförleri Y.E.G. ve Ş.Ç. tarafından kesildi. A.K. korsan taksicilik yaptığını iddia ederek evraklarını kontrol etmeye çalıştıkları gerekçesiyle iki kişi hakkında şikayetçi oldu. Trafik ekiplerince yapılan kontrollerde müşteki E.K.’nın yolcu taşıma belgesinin olduğu, acenteye bağlı müşterilerini taşıdığını ve herhangi bir olumsuz durumunun bulunmadığı tespit edildi.
Olayla ilgili olarak şüpheliler Y.E.G. ve Ş.Ç. isimli hakkında "Kişiyi Hürriyetinden Yoksun Kılma" ve "İş ve Çalışma Hürriyetinin İhlali" suçlarından Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatılarak gözaltına alındıkları bildirildi.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.