Yusuf Şimşek Isparta 32 Spor'da

SPOR 23.07.2022 - 17:05, Güncelleme: 23.07.2022 - 17:05
 

Yusuf Şimşek Isparta 32 Spor'da

Yusuf Şimşek Isparta 32 Spor'da
Isparta 32 Spor'da yeni yönetim göreve gelir gelmez ilk olarak teknik direktör ile anlaşmaya vardı. Yusuf Şimşek, Isparta 32 Spor'un yeni teknik patronu oldu. Yusuf Şimşek'in 25 Temmuz Pazartesi günü Isparta'ya gelerek, imzayı atması bekleniyor. YUSUF ŞİMŞEK KİMDİR? 1975 yılında dünyaya gelen Yusuf Şimşek, lise eğitimi için Demre'ye gelmiş ve Süper Amatör Lig takımlarından Demrespor ile futbol yaşantısına 16 yaşında adım atmıştır. Daha sonra Kemerspor ile profesyonel futbol yaşantısının temellerini atan Yusuf Şimşek aslen Antalya Elmalı İlçesi Akçay Kasabası nüfusuna kayıtlıdır. Profesyonel futbolculuk kariyerinde Kemerspor, Denizlispor, Fenerbahçe, Gaziantepspor, Ankaraspor, Bursaspor, Beşiktaş, Kayseri Erciyes ve Turgutluspor formalarını giyen Yusuf Şimşek, Türkiye A2 Milli Takımı ve Türkiye A Milli Takımı'nda forma giymiştir. Günümüzde teknik direktör olarak futbolun içinde yer almaya devam ediyor.  
Yusuf Şimşek Isparta 32 Spor'da

Isparta 32 Spor'da yeni yönetim göreve gelir gelmez ilk olarak teknik direktör ile anlaşmaya vardı. Yusuf Şimşek, Isparta 32 Spor'un yeni teknik patronu oldu.

Yusuf Şimşek'in 25 Temmuz Pazartesi günü Isparta'ya gelerek, imzayı atması bekleniyor.

YUSUF ŞİMŞEK KİMDİR?

1975 yılında dünyaya gelen Yusuf Şimşek, lise eğitimi için Demre'ye gelmiş ve Süper Amatör Lig takımlarından Demrespor ile futbol yaşantısına 16 yaşında adım atmıştır. Daha sonra Kemerspor ile profesyonel futbol yaşantısının temellerini atan Yusuf Şimşek aslen Antalya Elmalı İlçesi Akçay Kasabası nüfusuna kayıtlıdır. Profesyonel futbolculuk kariyerinde Kemerspor, Denizlispor, Fenerbahçe, Gaziantepspor, Ankaraspor, Bursaspor, Beşiktaş, Kayseri Erciyes ve Turgutluspor formalarını giyen Yusuf Şimşek, Türkiye A2 Milli Takımı ve Türkiye A Milli Takımı'nda forma giymiştir. Günümüzde teknik direktör olarak futbolun içinde yer almaya devam ediyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.