Kaymakam Alimoğlu öğrencilerle buluştu

28.10.2021 - 14:47, Güncelleme: 28.10.2021 - 14:47
 

Kaymakam Alimoğlu öğrencilerle buluştu

Gelendost Meslek Yüksekokulunda “İlk Ders” etkinliği gerçekleştirildi. Gelendost Kaymakamı Onur ALİMOĞLU'nun konuşmacı olarak katıldığı etkinliğe, Gelendost Belediye Başkanı Mehmet SEZGİN, Yüksekokul akademik ve idari personeli ve öğrenciler katıldılar.
Gelendost Meslek Yüksekokulunda  “İlk Ders” etkinliği gerçekleştirildi. Gelendost Kaymakamı Onur ALİMOĞLU'nun konuşmacı olarak katıldığı etkinliğe, Gelendost Belediye Başkanı Mehmet SEZGİN, Yüksekokul akademik ve idari personeli ve öğrenciler katıldılar. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'yla başlayan etkinlik, Gelendost Kaymakamı Onur ALİMOĞLU'nun öz geçmişinin sunumuyla devam etti. Sayın Alimoğlu'nun öz geçmişinin sunumunun ardından Gelendost Kaymakamı Onur ALİMOĞLU, 2021-2022 eğitim öğretim yılı ilk dersini vermek üzere öğrencilerle buluştu. Yaşamda başarılı olmak için hedef belirlemenin önemini belirten Alimoğlu; “İmkanın sınırını görmek için, imkansızı denemek lazım” cümlesini kendi hayat hikayesi üzerinden vurguladı. Öğrencilerin sorunları ile de yakından ilgilenen Alimoğlu, öğrencilerin isteklerini ve sıkıntılarını dinleyerek imkânlar dahilinde öğrencilerin sıkıntılarını gidermek için elinden geleni yapacağını belirtti.     
Gelendost Meslek Yüksekokulunda “İlk Ders” etkinliği gerçekleştirildi. Gelendost Kaymakamı Onur ALİMOĞLU'nun konuşmacı olarak katıldığı etkinliğe, Gelendost Belediye Başkanı Mehmet SEZGİN, Yüksekokul akademik ve idari personeli ve öğrenciler katıldılar.

Gelendost Meslek Yüksekokulunda  “İlk Ders” etkinliği gerçekleştirildi. Gelendost Kaymakamı Onur ALİMOĞLU'nun konuşmacı olarak katıldığı etkinliğe, Gelendost Belediye Başkanı Mehmet SEZGİN, Yüksekokul akademik ve idari personeli ve öğrenciler katıldılar.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'yla başlayan etkinlik, Gelendost Kaymakamı Onur ALİMOĞLU'nun öz geçmişinin sunumuyla devam etti. Sayın Alimoğlu'nun öz geçmişinin sunumunun ardından Gelendost Kaymakamı Onur ALİMOĞLU, 2021-2022 eğitim öğretim yılı ilk dersini vermek üzere öğrencilerle buluştu. Yaşamda başarılı olmak için hedef belirlemenin önemini belirten Alimoğlu; “İmkanın sınırını görmek için, imkansızı denemek lazım” cümlesini kendi hayat hikayesi üzerinden vurguladı. Öğrencilerin sorunları ile de yakından ilgilenen Alimoğlu, öğrencilerin isteklerini ve sıkıntılarını dinleyerek imkânlar dahilinde öğrencilerin sıkıntılarını gidermek için elinden geleni yapacağını belirtti. 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.