Atabey, Araç Filosunu Çoğaltıyor

ISPARTA 29.06.2022 - 13:09, Güncelleme: 29.06.2022 - 13:09
 

Atabey, Araç Filosunu Çoğaltıyor

Atabey, Araç Filosunu Çoğaltıyor
Atabey Belediye Başkanı Tevfik Atasoy, geçtiğimiz günlerde Isparta’yı ziyaret ederek bir dizi açılış ve temel atma törenlerine katılan İklim ve Çevre Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un Isparta’daki Ak Partili belediyelere yapmış olduğu katkılara teşekkür etti. Atasoy, Atabey belediyesine de yüklenici ve kazıcı desteği veren Kurum sayesinde belediyenin araç parkının zenginleştiğini bu vesile ile özellikle altyapı çalışmalarını daha sağlıklı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğini kaydetti. Başkan Atasoy sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Türkiye Büyük Millet Başkan Vekilimiz Isparta Milletvekilimiz Süreyya Sadi Bilgiç ve Vekilimiz Mehmet Uğur Gökgöz’ün destek ve katkılarıyla Belediyemize kazandırdığımız Yükleyici ve Kazıcı için destek veren İklim ve Çevre Şehircilik Bakanımız Murat Kurum’a teşekkür ederiz” görüşlerine yer verdi.   
Atabey, Araç Filosunu Çoğaltıyor

Atabey Belediye Başkanı Tevfik Atasoy, geçtiğimiz günlerde Isparta’yı ziyaret ederek bir dizi açılış ve temel atma törenlerine katılan İklim ve Çevre Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un Isparta’daki Ak Partili belediyelere yapmış olduğu katkılara teşekkür etti.

Atasoy, Atabey belediyesine de yüklenici ve kazıcı desteği veren Kurum sayesinde belediyenin araç parkının zenginleştiğini bu vesile ile özellikle altyapı çalışmalarını daha sağlıklı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğini kaydetti. Başkan Atasoy sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Türkiye Büyük Millet Başkan Vekilimiz Isparta Milletvekilimiz Süreyya Sadi Bilgiç ve Vekilimiz Mehmet Uğur Gökgöz’ün destek ve katkılarıyla Belediyemize kazandırdığımız Yükleyici ve Kazıcı için destek veren İklim ve Çevre Şehircilik Bakanımız Murat Kurum’a teşekkür ederiz” görüşlerine yer verdi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.