Isparta'lı Gizem Avcı Ayan Survivor 2023'te yarışacak

ISPARTA 01.01.2023 - 14:16, Güncelleme: 01.01.2023 - 14:16
 

Isparta'lı Gizem Avcı Ayan Survivor 2023'te yarışacak

Isparta'lı Gizem Avcı Ayan Survivor 2023'te yarışacak
TV 8 ekranlarında yayınlanan yarışma programı Survivor’ın yeni sezonunda bir Ispartalı da var! Isparta’nın Senirkent İlçesine bağlı Gençali Köyü nüfusuna kayıtlı Avcı Ayan yarışacak. İstanbul’da hukuk fakültesini bitirdikten sonra Avukatlık mesleğini icra etmeye başlayan Avcı Ayan, Survivor yarışmasında yer almak üzere elemelere katılmış ve yaklaşık 800.000 yarışmacının başvurduğu bu elemelerde finale kalan 8 kişiden biri olmuş ve adaya gitmeye hak kazandı.  
Isparta'lı Gizem Avcı Ayan Survivor 2023'te yarışacak

TV 8 ekranlarında yayınlanan yarışma programı Survivor’ın yeni sezonunda bir Ispartalı da var! Isparta’nın Senirkent İlçesine bağlı Gençali Köyü nüfusuna kayıtlı Avcı Ayan yarışacak.

İstanbul’da hukuk fakültesini bitirdikten sonra Avukatlık mesleğini icra etmeye başlayan Avcı Ayan, Survivor yarışmasında yer almak üzere elemelere katılmış ve yaklaşık 800.000 yarışmacının başvurduğu bu elemelerde finale kalan 8 kişiden biri olmuş ve adaya gitmeye hak kazandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.